Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aganeska święta racja Ja też palę tzn popalam i gdybym miała rzucić to sama bym siebie wykończyła jestem zbyt nerwowa i gdyby się okazało że jestem w ciąży nie rzuciłabym bo bałabym się że może to zaszkodzić fasolce choć wiem że palenie w ciąży też nie jest dobreGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
Kobietki moja przyjaciółka paliła całą ciążę wmawiała sobie ze co dziennie o jeden mniej bedzie palić i nic to nie dało a gdy urodziła to już ani jednego nie zapaliła
Ja sobie nigdy nie zdawałam sprawy że rzucenie jest tak cholernie ciężkie ale narazie jakoś wytrzymuje -
ja mam taka znajomą, która fajek nienawidziła. Jak zaszła w ciążę (jeszcze nie wiedziała że w ciąży jest) spodobał jej się zapach papierosów. W końcu poprosiła męża żeby nie wychodził na balkon palić tylko robił to w domu. Aż w końcu poprosiła go żeby dał jej zapalić. I paliła przez I trymestr, potem ją znów odrzuciło
-
podeślij kilka mailem ja dziś obiad jakiś na szybko będę robiła. Pracę dziś zabrałam do domu więc mam więcej czasu by się zrelaksować i pobyć z Wami
-
nick nieaktualny
-
ja za chwilę lecę do sklepu po warzywa na patelnię i będzie ryż podsmażany z curry + warzywa + cycki z kurczaka. Ale aniacicha narobiła mi chęci na pierogi więc zastanawiam się czy nie zrobić sobie dłuższy spacer i kupić na wynos w domowych obiadach
-
Witam i o zdrowie pytam
Ja własnie w pracy sobie siedze i zamulam ...
Co do palenia mam wiele znajomych które paliły w ciazy i które rzucały odrazu jak się dowiedziały , to zalezy ... podobno bezpieczniej wlasnie jest ogranniczyc niz rzucic całkowicie , dlatego Ja nie pale i problemu nie mam i o
Mordeczko to nie jesteś sama jutro w pracy , Ja jutro od 7-11 -
nick nieaktualny
-
karolka22 wrote:Ja właśnie się zastanawiam czy mogę testować w 10dpo. Tak na wszelki wypadek bo muszę odstawić luteinę, bo biorę na wywołanie. Tylko, że przypuszczam, że owulacja była i @ sama powinna przyjść. I się boję, że jak nam się Walentynkowo udało w co troche wątpię, to jak odstawie luteinę, to może się stać coś złego..
-
ja 23. Na jutro powinna przyjść @ więc się nie będę ekscytować niepotrzebnie i nie robie jutro testu. Jeśli się spóźni to zrobie 23. Zawsze robiłam w dniu spodziewanej @ rano a wieczorem przychodziła ruda wariatka. A teraz małpice podenerwuję. Te moje testy to są na @ chyba. Bo jak robie test to ona za momencik jest.
baby1991, ZakręconaOna lubią tę wiadomość