Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Słyszałam o służbie zdrowia w UK. Mój kolega mieszkający w Londynie złamał rękę i 2 doby czekał aż go prześwietlą. Później łamali mu na nowo rękę by mó poskładać w coś o rękę przypomina. I aspiryna to podobno złoty środek na wszystko od bólu dupy po sraczkę
-
nick nieaktualnyaniacicha wspaniale!!! daj znać jak poszłą beta ale skoro testy wykryły to badanie też pewnie będzie ok
na mnie czeka jeden teścik w domu, taki z kardioline, i powiem Wam dziewczyny że jest super bo testy z tej firmy mają taką jakby osłonkę na pasku gdzie się pokazują krechy i tą osłonkę można odsunąć np dopiero po tych 5 minutach, nie kusi człowieka żeby się gapił w ten test jak urzeczony. a po odsłonięciu może być miła niespodzianka
karolka22 trzymam kciuki żeby małpa sie nie pojawiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 13:38
-
Witajcie dziewczynki,ja z mezem mieszkam we Wloszech.Mielismy zamiar kupic sobie mieszkanie,ale ze ciocia ma dwa domy to jeden nam odstapila
U mnie trzy dni temu byla wiosna na maxa sloneczko i 15 stopni,a wczoraj padalo,dzis pochmurno ale bez deszczu.
Moja siostra mieszkala w Anglii i teraz mam tam przyjaciolke.Na dluzsza chwile nie dalabym rady tam zyc ze wzgledu na teopady deszczu to jakas tragedia mozna sie jakies depresji nabawic.No i ten slynny paracetamol na wszelkie dolegliwosci to juz przebija wszystko.
aniacicha gratuluje z calego serca.Dwa testy pokazaly dwie kreski to na pewno jest maly groszeczek -
Biedroneczko Ja nie wiem gdzie Twoja przyjaciółka mieszka ale takie opady Angielskie skonczyły się dwa lata temu już ... to nie jest ta sama Anglia co kiedyś , ze wiecznie padało a w zime zero sniegu i max -2 stopnie a w wakacje max +20 ... Teraz każda pora roku jest taka jak byc powinna w wakacje po 30 stopni mam normalnie i przez kilka miesiecy nawet bez opadów zadnych pada na jesień , okres listopad , pazdziernik ale to wszedzie tak jest , w zime snieg był normlanie - 10 stopni było tez więc wszystko sie poprawiło .
-
karolka22 wrote:Zakręcona czasem organizm sam się odblokuje. Ja miałam owu tylko po inofolic. Teraz nie piłam a owulacja i tak była
U mnie też objawy na @ zniknęły. Cyce tylko lekko pobolewaja przy dotknięciu. A jutro powinna być.. Dobrze że nie mam testu w domu -
nick nieaktualnyaniacicha wrote:Kobiety poszła dziś do toalety rano no i mnie skusiło zrobiłam test ręce mi się trzesły jak cholera mówię sobie nie no wyrzucam i nie patrzę ale sobie pomyślałam no jak juz zaczełam to skończe myślę co będzie to będzie patrzę pozytywny
Mowie do mojego lec do apteki kup drugi w wielkiej panice poleciał kupił
No i zrobiłam teraz drugi jest druga krecha
Matko boska może w końcu się udało co nie?
Nie nakręcam się bardzo bo to może się jeszcze coś zmienić teraz czekam na bete w piątek
Ale normalnie mam ochotę Sobie powrzeszczyc tak by mnie cały świata uśłyszał -
Aniacicha Gratuluje i trzymam kciuki za wysoka bete . My obecnie mieszkamy z teściową ale jej więcej niema niż jest wiec cały dom do naszej dyspozycji . A jak będzie jak ona wróci to nie wiem obecnie m twierdzi że on sie nigdzie nie wyprowadzi bo to jego dom i mamy samej nie zostawi .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny