Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaniacicha wrote:U mnie dziś senny dzień głowa mnie boli jeszcze pogoda okropna jakby jesień nadchodziła blee szaro buro i do DUP***
A w Szczecinie było piękne słoneczko! szkoda tylko że podziwiałam je zza okien pracy...
baby1991 wrote:Dziewczynki ja mam takie pytanko do Was mieszkacie w domach,blokach,wynajmujecie czy macie wlasnosciowe? My mieszkamy narazie na wynajmowanym musismy przy mierzyć się w przyszłości do jakiegoś kredytu bo innej opcji nie widzę.
Ja mieszkam w kamienicy z tata i z moim Arturem. Mamy 3 pokoje. Sypialnie i pokój nieużywany ;p Pórcz tego mam swoje mieszkanie obecnie w nim żyje i mieszka moja babcia i niech tam siedzi jak najdłużej! w wakacje chcemy iść sobie coś wynająć chce parter z ogródkiem:D Zobaczymy!
aniacicha wrote:Kobiety poszła dziś do toalety rano no i mnie skusiło zrobiłam test ręce mi się trzesły jak cholera mówię sobie nie no wyrzucam i nie patrzę ale sobie pomyślałam no jak juz zaczełam to skończe myślę co będzie to będzie patrzę pozytywny
Mowie do mojego lec do apteki kup drugi w wielkiej panice poleciał kupił
No i zrobiłam teraz drugi jest druga krecha
Matko boska może w końcu się udało co nie?
Nie nakręcam się bardzo bo to może się jeszcze coś zmienić teraz czekam na bete w piątek
Ale normalnie mam ochotę Sobie powrzeszczyc tak by mnie cały świata uśłyszał
Mordeczka wrote:U mnie wystąpiło plamienie dam znać jak się rozkręci:(
No niee to mnie załamałaś;( u mnie też plamienie... Jeszcze się @ nie rozkręciła, ale brzuch na @ boli:( niestety, może w marcu się uda!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 21:24
-
Ja jakis czast temu natknelam sie na pewien artykul i wyczytalam w nim,ze po stosunku dobrze,zeby kobieta polezala 10-15 minut z nogami w gorze.Slyszalyscie o tym??Kurcze przyznam sie,ze tak robie no,ale nie 10 a tym bardziej 15 minut tylko max 5 minut.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja rzuciłam palenie od 1 sierpnia, także nie palę już pół roku
Paliłam od 15 roku życia i rzucalam chyba trylion razy : )
udało się dzięki desmoxanie, a także dzięki temu, że wiedziałam, że niedługo będę chciała starać się o dziecko i chciałam oczyścić organizmWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 08:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShibuya wrote:dziewczyny czy temperatura może rosnąć stopniowo czy tylko duży skok świadczy o tym, że była owulacja? Wczoraj miałam owulację (na 90% bo przedwczoraj wieczorem miałam pęcherzyk 21 mm) a dzisiaj nie ma szałowego skoku temperatury...