Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
karolka22 wrote:U mnie spadła a tu cisza. Zawsze dostaje z rana..
Nie testuje bo nie mam testu w domu, zamówione przyjdą jutro i szkoda mi kasy. Dopiero 3 dzień po odstawieniu luteiny i teoretycznie 12dpo. Ja mam.różne.cykle, tak max. Dobijalam do.60 dni, ale mam fl 12-13 dni więc może dlatego jeszcze nie ma @ bo naturalny progesteron trzyma.
-
no to akurat zaczekaj , Ja testuje w niedziele jeżeli nie pryjdzie bo bedzie 14 dni po ostawieniu luteiny a do dwóch tygodni max powinna @ przyjsć a zawsze kuźwa po lekach wywołujących miałam w trakcie brania @ raz sie zdarzyło , ze dzień po odstawieniu dostałam nigdy pozniej . i oczywiscie zatestuje dopiero jak beda wysokie nadal tempki
-
u mnie 33dc , 10dpo wg Of ale moim zdaniem jeśli ovu była to pomiędzy 12 a 19 dc. Ten termin zgodziłby mi się ze śluzem i plamieniem okołoowulacyjnym. A OF wyznacza wg temperatury a ja temperaturę mierzę nieprawidłowo bo o 20.
-
Ovu wyznacza owulacje po temperaturze , po śluzie i badaniu szyjki i różnych czynnikach jeszcze , nie tylko po tempce to Agneska po co zapisujesz tą z 20 h ? albo możesz zapisywać a wszystkie ignorować .
aniacicha jeszcze troszkę do testowania ale zastanawiam się czy to ma sens to musiałby być cud nad cudem zebym zaszła w ciaże w cyklu nie stymulowanym gdzie Ja nie miałam swoich naturalnych owulacji ... -
Natalii00 wrote:Witajcie a tak sie zastanawialam czy przed @ jest sucho czy mokro ;p
Sucho to raczje nie chyba , ze ktoś tak miał to niech się wypowie bo nie wiem -
ZakręconaOna po to zapisuje te temp, bo tak zaczęłam. We wcześniejszych cyklach nie mierzyłam temperatury więc myślałam, że to bez znaczenia o której godz., byleby o stałej. Od następnego cyklu na pewno będę mierzyć z samego rańca.
-
hm ... możliwe , ze masz racje , cholerka wie .;>
Wiesz co odkąd się obserwuje i biore leki stymulujace to miałam najdluższa 18 dni ale to był cykl udany i niestety zakończony poronieniem i jeden po poronieniu miałam taki , ze 18 dni ... a takto reszta 13 dni mnie więcej ... dziś własnie mam 13 dpo i oczekuje -
Aganeska wrote:ZakręconaOna po to zapisuje te temp, bo tak zaczęłam. We wcześniejszych cyklach nie mierzyłam temperatury więc myślałam, że to bez znaczenia o której godz., byleby o stałej. Od następnego cyklu na pewno będę mierzyć z samego rańca.
Natalii00 kremowy śluz to tak jak mówię jest oznaką , ze była owulacja , oznaką ciąży , oznaką zbliżającej się @ ... ojj wiele czynników na śluz wpływa ;(