Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
no wlasnie teraz nawet nie wiem jak to policzyc bo w pt pod wieczor brazowo jasno rozowo bylo a w sob juz wiecej tego bylo ale nastepnego dnia tak skapa ze wkladki byly wiec nie wiem jak to liczyc 33 dc byl w pt to w sob 1 dc? nie wiem bo to dziwne bylo
-
No nie dostałam nie dostałam a jestem 11 dni po odstawieniu luteiny i nie byłam w tym cyklu stymulowana , miała ból owulacyjny ale ciort wie czy ona była naturalna bo wlansie tak mniej wiecej jak ovu wyznaczyło owulke miałam bole mocne dosc to był 20-23 dc a w 9 dc byłam u ginekologa i powiedziała , ze nie ma dominujacego pęcherzyka takze choelra wie co i jak ... @ dostaje zawsze w trakcie brania leków wywołujacych takze dziwne , tempka dosc wysoka sie utrzymuje , wszystkie objawy okresowe mi juz pare dni temu przeszły , musiałby się mega cud stac bym zaskoczyła w naturalnym cyklu i chust wie czy owulacja była ...dlatego czekam do niedzieli bo wtedy bedzie 14 dpo odstawieniu lutki
-
tylko ze moze ja z natury nerwuska jestem choc w tym miesiacu dziwnie bo tydz przed @ zawsze nastroj mam taki ze wszystko denerwuje mnie ale po tym ala @ ;p nadal jestem impulsywna ze facet musial z pieskiem do rodzicow swoich pojechac bo masakra no tak mnie denerwowal ze szok