Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
zabcia2806 wrote:aniacicha , rozumiem ale najważniejsze że prawdopodobnie się udało. Kciuki za bete.
Oj u nas też by się przydało w pokoju po sprzątać ale nie mam siły, nawet ruszyć mi się nie chce. Zdecydowaliśmy że odświeżymy se pokój, inne kolory na ściany damy i wymienimy meble. Nie chcemy tu dużo inwestować, ale w jakiś fajnych warunkach mieszkać byśmy chcieli.
Mam nadzieje że będzie bardzo dobra -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Wiesz co Ja mam cykle dosc nieregularne stad tabletki wywołujące ale mówię brałam teraz luteine i jakby było tak jak co cykl to powinnam dostac koło 10 dni temu @ a jak nie to max tydzien temu a tu dupa mowie 11 dni temu odłożyłam luteine i nadal nic nie ma .
ZakreconaOna Ty to masz anielską cierpliwość, ja bym juz dawno nie wytrzymała i zatestowała teraz tez się nie mogę doczekać a wczesniej niz za ponad tydzień to nie ma sensu, o ile się malpa nie pojawi -
ZakręconaOna wrote:hejka , pewnie , zapraszamy
Ja staram się 2 lata w tym miałam 6 miesiecy leczenia tabletkami antybobasowymi bo lekarz myslał , ze cos da to plus miesiac silne antybiotyki więc łącznie koło 14 cykli takich gdzie sie staramy staramy bo było tez pare odpuszczonych po poronieniu itp Opowiadaj Ty o sobie .
acha, no szczerze jest to nasz pierwszy cykl starań , wcześniej kochaliśmy się bez zabezpieczeń w sumie ok 6 lat ( stosunek przerywany) i nic nie było. ale ostatnio miałam bardzo długi cykl bo dostałam @ aż w 54 dniu cyklu i to mnie zaczęło zastanawiać czy to przypadkiem nie ciąża? i tez miałam objawy ciążowe, mdłości kilka dni, częste bieganie do łazienki miałam napady na słodycze a przede wszystkim mięso pieczone no i brzuszek mnie pobolewał ok 2 tygodni także i piersi bolały były takie ciężkie, wiec to mnie zastanawiało no ale niestety. kiedy się okazało ze jednak przyszła @ to szczerze ja i mój mąż byliśmy zawiedzeni choć się nie staraliśmy już mieliśmy nadzieje ze będzie mila niespodzianka. i po tym cyklu postanowiliśmy się brać do roboty, poczuliśmy ze nadszedł ten czas aby powiększyć rodzinkę
kurczę ale si rozpisałam1 cykl starań -
nick nieaktualny
-
teraz mam 25 dzień cyklu, od pierwszego dnia rozpoczęłam przygodę z ovu. tylko ze żałuje bo nie mierzyłam sobie temperatury hehe dzisiaj z ciekawości zmierzyłam to miałam 37,2 o godz 9:00 wiem ze to nie ma znaczenia bo powinnam mierzyć od początku cyklu. no i ciężko było mi samej wyznaczyć owulke ale gdy poczułam mokro to braliśmy się do pracy z moim meżulkiem po kilku dniach miałam tak jaby bole owulacyjne i do teraz miewam kucie w jajnikach i bola mnie piersi sa ciezke dotknąć ich nie można i czasami czuje takie kucie w piersiach takie dziwne to od strony pach to od góry i mnie swędza.... jakoś dziwnie. niby @ mam dostać 6 marca ale z moimi cyklami jest roznie zazwyczaj mam cykle ok 32 do 45 dni a raz na kilka lat sokoczy nawet do 52 czy 54 dc. także nie wiem co będzie musze czekac cierpliwie
1 cykl starań -
Oj kochana testowaniem mało się przejmuje bo czuje w kościach , ze nic z tego dlatego nie korci mnie test mimo tego , ze w łazience jeden lezy sobie na wszelki hehe .
Mój misiak dzisiaj tez na nocke idzie więc noc kolejna sama spędzam , on pracuje tylko na nocki wiec ja 5 dni w tygodniu spie sama a mega tego nie lubie tez ;(
Ania no to czas i pora na staranka intensywne i obserwacje miło Ci poznać ;*