Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie też na wiosnę chce odświeżyć sypialnie bo jak się wprowadzilismy to nie było sensu w zimę malować
    Meble to mam nowe wiec zmieniać nie będę ale przemeblowanie. Zrobić jest konieczne

201510287051.png
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabcia2806 wrote:
    aniacicha , rozumiem ale najważniejsze że prawdopodobnie się udało. Kciuki za bete. :-)

Oj u nas też by się przydało w pokoju po sprzątać ale nie mam siły, nawet ruszyć mi się nie chce. :-) Zdecydowaliśmy że odświeżymy se pokój, inne kolory na ściany damy i wymienimy meble. Nie chcemy tu dużo inwestować, ale w jakiś fajnych warunkach mieszkać byśmy chcieli. :-)

Mam nadzieje że będzie bardzo dobra

201510287051.png
  • karolka22 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 17:52

cl2sjfv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Wiesz co Ja mam cykle dosc nieregularne stad tabletki wywołujące ale mówię brałam teraz luteine i jakby było tak jak co cykl to powinnam dostac koło 10 dni temu @ a jak nie to max tydzien temu a tu dupa mowie 11 dni temu odłożyłam luteine i nadal nic nie ma .

ZakreconaOna Ty to masz anielską cierpliwość, ja bym juz dawno nie wytrzymała i zatestowała :) teraz tez się nie mogę doczekać a wczesniej niz za ponad tydzień to nie ma sensu, o ile się malpa nie pojawi :/

• aniacicha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój śpi idzie na nocke :/ nie lubię spać sama ..

201510287051.png
  • zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam wykorzystać dziś męża ale jak widzę jak śpi to nie mam sumienia go budzić. :-)

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja dzisiaj nocke tez sama ajaj nie lubie tego ;p

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snowwhite a u Ciebie kiedy @ ma przyjsc?

• Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    hejka , pewnie , zapraszamy ;)
    Ja staram się 2 lata w tym miałam 6 miesiecy leczenia tabletkami antybobasowymi bo lekarz myslał , ze cos da to plus miesiac silne antybiotyki więc łącznie koło 14 cykli takich gdzie sie staramy staramy bo było tez pare odpuszczonych po poronieniu itp :) Opowiadaj Ty o sobie .

acha, no szczerze jest to nasz pierwszy cykl starań , wcześniej kochaliśmy się bez zabezpieczeń w sumie ok 6 lat :D ( stosunek przerywany) i nic nie było. ale ostatnio miałam bardzo długi cykl bo dostałam @ aż w 54 dniu cyklu i to mnie zaczęło zastanawiać czy to przypadkiem nie ciąża? i tez miałam objawy ciążowe, mdłości kilka dni, częste bieganie do łazienki miałam napady na słodycze a przede wszystkim mięso pieczone no i brzuszek mnie pobolewał ok 2 tygodni także i piersi bolały były takie ciężkie, wiec to mnie zastanawiało no ale niestety. kiedy się okazało ze jednak przyszła @ to szczerze ja i mój mąż byliśmy zawiedzeni choć się nie staraliśmy już mieliśmy nadzieje ze będzie mila niespodzianka. i po tym cyklu postanowiliśmy się brać do roboty, poczuliśmy ze nadszedł ten czas aby powiększyć rodzinkę :D :)

kurczę ale si rozpisałam :P

<3 1 cykl starań <3
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie takie objawy i sie mysli ze moze sie udalo a pozniej najgorsze te rozczarowanie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 dopiero ok wtorku/środy :/

• Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak właśnie tak jest, a tym bardziej z nigdy takich objawów nie miałam . szkoda ze nie wyszło.... no ale nic są tego tez małe plusy... trzeba dalej próbować i to intensywnie he he :)

<3 1 cykl starań <3
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to faktycznie jeszcze troche czasu i te czekanie nie najgorsze

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no tak i cieszyc sie soba u mnie masakra od ponad tyg zero seksu ze juz nie wytrzymuje ;p

• Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz mam 25 dzień cyklu, od pierwszego dnia rozpoczęłam przygodę z ovu. tylko ze żałuje bo nie mierzyłam sobie temperatury :/ hehe dzisiaj z ciekawości zmierzyłam to miałam 37,2 o godz 9:00 wiem ze to nie ma znaczenia bo powinnam mierzyć od początku cyklu. no i ciężko było mi samej wyznaczyć owulke ale gdy poczułam mokro to braliśmy się do pracy z moim meżulkiem po kilku dniach miałam tak jaby bole owulacyjne i do teraz miewam kucie w jajnikach i bola mnie piersi sa ciezke dotknąć ich nie można i czasami czuje takie kucie w piersiach takie dziwne to od strony pach to od góry i mnie swędza.... jakoś dziwnie. niby @ mam dostać 6 marca ale z moimi cyklami jest roznie zazwyczaj mam cykle ok 32 do 45 dni a raz na kilka lat sokoczy nawet do 52 czy 54 dc. także nie wiem co będzie musze czekac cierpliwie

<3 1 cykl starań <3
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czemu taka przerwa?

<3 1 cykl starań <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochana testowaniem mało się przejmuje bo czuje w kościach , ze nic z tego ;) dlatego nie korci mnie test mimo tego , ze w łazience jeden lezy sobie na wszelki hehe .
    Mój misiak dzisiaj tez na nocke idzie więc noc kolejna sama spędzam , on pracuje tylko na nocki wiec ja 5 dni w tygodniu spie sama a mega tego nie lubie tez ;(
    Ania no to czas i pora na staranka intensywne i obserwacje ;) miło Ci poznać ;*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniacicha dlatego Ja nawet nie rozpoczynałam tutaj w UK leczenia żadnego , odrazu Polska city poszło .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cos cicho sie tu zrobilo :) halo halo ;p

• Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zgłaszam tez patrze tu cos cicho :)

<3 1 cykl starań <3
‹‹ 52 53 54 55 56 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ