Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Oj kochana testowaniem mało się przejmuje bo czuje w kościach , ze nic z tego dlatego nie korci mnie test mimo tego , ze w łazience jeden lezy sobie na wszelki hehe .
Mój misiak dzisiaj tez na nocke idzie więc noc kolejna sama spędzam , on pracuje tylko na nocki wiec ja 5 dni w tygodniu spie sama a mega tego nie lubie tez ;(
Ania no to czas i pora na staranka intensywne i obserwacje miło Ci poznać ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też Was podczytuje:)
Ja ciągle tylko plamie,myślę że jutro się rozkreci @.Glowa mnie boli jak byk, głodna jestem a lodówka dzisiaj pusta,pies mnie mój drażni,lazi,malczy, nie wiem czego on chce.
Ogladam sobie właśnie "Diabeł ubiera się u Prady" i czekam do 22 na małża z pracy:) -
nick nieaktualnyMy kobiety to w ogóle za dobre chyba czasem dla tych naszych facetów jesteśmy Ale niech mają co tam
Mordeczka to drukarnie nocą też pracują?? nie wiedziałam
Babymoże Twój piesio potrzebuje przytulasków?? heh Ja oglądam "Trener bardzo osobisty" super film -
Ja też robiłam kolacje misiakowi i wysłałam go do robótki , też śpię z nim albo popoludniami jak jestem od rana w pracy lub na noc albo w sobote i niedziele jak nie pracuje mamy łóżko dla siebie
Też oglądam diabeł ubiera sie u prady i zgage mam mega po wypiciu wpana musujacego ; | -
nick nieaktualny