Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShibuya wrote:nie dodaje się? a ja czytałam, że dodaje się 0,1 jak godzina wcześniejsza a odejmuje 0,1 jak godzina późniejsza.. to jak to w końcu jest? kurcze już zgłupieć można : ( to wpisuje się taką jaka jest i tyle nie ważne o której godzinie się mierzy?
testy owulacyjne negatywne i mimo, że tak wszystko było ładnie zgrane, pani ginekolog mówiła (jak byłam właśnie w 16 dc, że piękny pęcherzyk lada moment pęknie) to jakoś mam dziwne przeczucie że się nie uda
to byłoby zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 23:10
Shibuya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobiłam!
No więc ja mam do 3nocek w miesiącu:) mój ma zmiany tydzień na tydzień rownież nocki. Mi smutno gdy śpię bez niego ale tylko wtedy gdy idzie z kolegami gdzieś się odchamić Teraz chodzi na 6 rano więc już spi od 30 min spędziliśmy ze sobą dziś cale 30min bo ja wróciłam o 22 z pracy a on o 22:30 poszedł spać. No ale cóż
@ mi się nie rozpędziła jeszcze dziś bez plamień, delikatne bóle.
Aniu czekam jutro na wyniki!! trzymam kciuki będzie na pewno piękna beta! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:Hej dziewczyny
Tak was zazwyczaj tylko podczytuję, ale mam pytanko. Gin proponował którejś z was "kurację" tabletkami anty? Jakieś skutki to dało? -
nick nieaktualnyJeśli brałabym tabsy, to brałabym takie co już kiedyś, na których czułam się właściwie super, żal było przestawać, ale tak na własną rękę przez 3 miesiące po odstawieniu stosowaliśmy gumki, bo ile to się czyta o komplikacjach przy ciąży po tabsach. I wtedy udało się w 4 cs(wczesne poronienie). Potem długo, długo nic. Korci mnie, a gin też to popiera. W sumie i tak się nie udaje, to te kilka miesięcy tabsów nie zaszkodzi.
Karolka, tulę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 09:45
-
nick nieaktualny