Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też miałam kiedyś taką propozycję ale się nie zgodziłam. I jeśli się dowiem, że owu się u mnie nie pojawia to myślałam o tym, żeby przystać na tą propozycję. Od paru dni nawet o tym myślę od kiedy dostałam propozycję wyjazdu do Niemiec na 2 miesiące. Ze zjazdami co 2 tygodnie. SamaEwa99 wrote:Hej dziewczyny

Tak was zazwyczaj tylko podczytuję, ale mam pytanko. Gin proponował którejś z was "kurację" tabletkami anty? Jakieś skutki to dało?
I myślę, ze jesli się zgodzę to łatwiej mi będzie brać tabsy anty i się organizm wyciszy i ja przestanę świrować na punkcie ciąży. Choć i tak już się nauczyłam podchodzić do potencjalnego macierzyństwa z rezerwą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa99 wrote:Hej dziewczyny

Tak was zazwyczaj tylko podczytuję, ale mam pytanko. Gin proponował którejś z was "kurację" tabletkami anty? Jakieś skutki to dało?
Ja miałam regulowany okres tabletkami antykoncepcyjnymi, ale tylko przez 3 miesiące. Po odstawieniu mam dokładnie 28 dniowe cykle. Pamiętam że od zawsze miałam problemy z @...czasem nawet po kilka miesięcy nie przyłaziła. -
nick nieaktualny
-
AnaAna napisała :
Ja miałam regulowany okres tabletkami antykoncepcyjnymi, ale tylko przez 3 miesiące. Po odstawieniu mam dokładnie 28 dniowe cykle. Pamiętam że od zawsze miałam problemy z @...czasem nawet po kilka miesięcy nie przyłaziła.
Mam dokładnie tak samo,tyle ,że mój ginekolog przepisał mi luteinę.Mysia_24

nie jestem chyba w stanie tego wszystkiego nadrobić