Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:My kobiety to w ogóle za dobre chyba czasem dla tych naszych facetów jesteśmy Ale niech mają co tam
Mordeczka to drukarnie nocą też pracują?? nie wiedziałam
Babymoże Twój piesio potrzebuje przytulasków?? heh Ja oglądam "Trener bardzo osobisty" super filmGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Zakreconaona mój pracował na nocki też w Anglii wiec mi to okropnie nie pasowało bo ja na rano i prawie się nie widzieliśmy: (
A w pl ma fajna prace tez bym taka chciała dwa dni pierwszej zmiany dwa dni drugiej i trzy dni nocki a później 5 dni wolnego
Taka brygada 5cio zmianowa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywidze, że ze mnie szcześciara że mojemu przez kilka lat pracy sie może dwie albo trzy nocki trafiły. ale jak sie już tak złoży że go w nocy nie ma to też nie moge zasnąć póki nie wróci i oglądam calą noc jakies seriale bo u nas telewizor współpracuje tylko z komputerem i jakiś kanałów telewizyjnych to już nie pamietam od kiedy nie widziałam
-
Wiem wiem ze w UK to nocki są ładnie płatne )
Ale tak jak mówiłam byłam widziałam pracowałam i nigdy więcej tam nie chce wrócić
Tam nie mieliśmy nikogo z rodziny każde święta spędzone sami w czterech ścianach
Ja bardzo rodzinna jestem i tego mi cholernie brakowało
Gdy bym teraz mojemu powiedziała jedziemy do UK to w 5min by się spakował -
aniacicha wrote:Wiem wiem ze w UK to nocki są ładnie płatne )
Ale tak jak mówiłam byłam widziałam pracowałam i nigdy więcej tam nie chce wrócić
Tam nie mieliśmy nikogo z rodziny każde święta spędzone sami w czterech ścianach
Ja bardzo rodzinna jestem i tego mi cholernie brakowało
Gdy bym teraz mojemu powiedziała jedziemy do UK to w 5min by się spakował
-
nick nieaktualny
-
czasami bywa,ze 24 razem,ale zazwyczaj w pracy On robi swoje a ja swoje i jestesmy zajeci robota,ale przerwe spedzamy zawsze razem w gronie innych pracownikow ,razem jedziem do pracy,razem wracamy.No doslownie mozna powiedziec ze nierozłączni jestesmy.