Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:w porządku , tak tylko zapytałam ... bez stresu !
Natalii00 kremowy śluz to tak jak mówię jest oznaką , ze była owulacja , oznaką ciąży , oznaką zbliżającej się @ ... ojj wiele czynników na śluz wpływa ;( -
aniacicha wrote:Zabcia2806 ja to podziwiam te kobietki co pracują nocą
Ja bym chyba musiała na jakiś mega kawach jechać by nie zasnąć i funkcjonować
Ciężko mi do 24 wytrzymać a co mówić do rana
Mnie pomaga pepsi, czekolada, ogólnie lubię coś gryźć na nocce. Na początku nie mogłam spać po nocce, a teraz to już nic mi nie przeszkadza. Najgorzej jednak po wstaniu, brak apetytu, albo mi gorąco albo zimno bardzo, trzęsą mi się ręce, ogólnie czuje się jak na kacu, nic przyjemnego.
Ja też mam różny śluz przed @.
aniacicha, to będzie piękna beta, kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 16:40
-
Aganeska wrote:Kochana ja się wale nie stresuję Ty zapytałaś, ja odpowiedziałam. Jeśli Ci się wydaję, że zrobiłam to w sposób jakiś złośliwy czy arogancki to przepraszam. Nie miałam takiego celu
aniacicha no Ja jestem tą osobą która jest wiecznie " pod wozem " niestety , moje drugie imie to porażka , sprawdza się to z dnia na dzien coraz bardziej .Ale dobra koncze użalanie sie nad soba , w cuda po prostu nie wierze w moim przypadku
-
no wlasnie jak mialam ten kremowy sluz to tak w pt rano przed godz 6 tam mnie dziwnie podbrzusze bolalo ze bylam pewna ze to @ wiec poszlam do toaltey a tam nic do pozniego popoludnia nic nie bylo tylko pozniej cos brazowego i to malo. Nastepnego dnia to braz i czerwono jasno tak przez caly dzien ale to dziwne bylo bo nie wygladalo jak @ i kolejne dni to na wkladkach lecialam bo tak malo tego mialam ze az w szoku bylam wiec pomysallam sobie ze moje jednak to na ciaze bo moja przyszla tesciowa tez podobne plamienie miala jak zaszla.
-
aniacicha wrote:AA mam jeszcze jedno pytanie bo mam skierowanie do lab i tam jest napisane że klinika ma dostać wynik programem czy ja mogę sobie sprawdzić jakoś przez internet czy muszę dzwonić do kliniki
-
Natalii00 wrote:no wlasnie jak mialam ten kremowy sluz to tak w pt rano przed godz 6 tam mnie dziwnie podbrzusze bolalo ze bylam pewna ze to @ wiec poszlam do toaltey a tam nic do pozniego popoludnia nic nie bylo tylko pozniej cos brazowego i to malo. Nastepnego dnia to braz i czerwono jasno tak przez caly dzien ale to dziwne bylo bo nie wygladalo jak @ i kolejne dni to na wkladkach lecialam bo tak malo tego mialam ze az w szoku bylam wiec pomysallam sobie ze moje jednak to na ciaze bo moja przyszla tesciowa tez podobne plamienie miala jak zaszla.
kiedy mozesz testować ? -
hm ... po pros w labolatorium zeby przesłali wyniki do kliniki a Ty zadzwonisz do niej pozniej czy dostali to chyba jedyne wyjscie chyba , ze labo wysle ci potwierdzenie wysłania , a wyniki swoje Ty tez mozesz przez neta sprawdzic normalnie tylko musisz piwiedziec w labo
-
hej dziewczyny jestem tu nowa. fajnie by było się do Was dołączyć jak tam wasze starania o fasolki , ile się już staracie? w ogóle cieszę się ze znalazłam te stronę i ze można tu z pomocą ovu kontrolować swój cykl ( a zwłaszcza mi jest trochę ciężko, mam nie regularny a czasami to aż mnie cykl zadziwia)i ze można z kimś pogadać o podobnych rozmyślaniach i objawach itp. pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia1 cykl starań
-
Ania0292 wrote:hej dziewczyny jestem tu nowa. fajnie by było się do Was dołączyć jak tam wasze starania o fasolki , ile się już staracie? w ogóle cieszę się ze znalazłam te stronę i ze można tu z pomocą ovu kontrolować swój cykl ( a zwłaszcza mi jest trochę ciężko, mam nie regularny a czasami to aż mnie cykl zadziwia)i ze można z kimś pogadać o podobnych rozmyślaniach i objawach itp. pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia
Ja staram się 2 lata w tym miałam 6 miesiecy leczenia tabletkami antybobasowymi bo lekarz myslał , ze cos da to plus miesiac silne antybiotyki więc łącznie koło 14 cykli takich gdzie sie staramy staramy bo było tez pare odpuszczonych po poronieniu itp Opowiadaj Ty o sobie . -
Mordeczka wrote:Kurczę chwilę mnie nie było a tu tyle stron się namnożyło:)
Ja jakoś żyje:) bóle ustępują choć czasami tak bóli że mnie skręca z bólu
jeszcze 1-2 dni i koniec
Natalii00 a jesteś pewna ,z e je masz w ogole ?