Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ej dziewczyny jak zrobie test i wyjdzie negatywny na stówke to co mam zrobic zeby @ wywołać ? zaczac znow brac luteine czy jak ? bo ie chce zeby moj cykl nie wiadomo ile trwał ; / miałyscie kiedys taka sytuacje ze @ do was nie przychodziła cos ? bo za bardzo nie wiem co robic , zadzwonie na pewno do lekarki ale to w tygodniu bo tak dołauja nam telefon ktory mamy na dzownienie do pl a wolałabym wczesniej juz jak cos bo kuzwa nowy cykl zaczne nie wiem kiedy wtedy ;/
-
robiłam wczoraj ale nie chwaliłam sie i dzis zrobiłam drugi. wczoraj cien II kreski bladziutki ale to po południu było a dzis 1 keska
-
dziękuje kochana ale pewnie negatyw bedzie . No lutek na wywołanie ale chodzi mi o to czy którąs tak juz miała i brała moze dodatkowo na wywołanie czy nie bo nie wiem jak zabrać się za to by nie przegiąć ;(
Wiesz nie patrzy się na test pozniej ale dziwne , ze wczoraj cien cienia a dzisiaj negatyw -
na pewno poczekam bo cóż mogę innego zrobić. Muszę jeszcze w poniedziałek wizyte u gina przełożyć.
-
Natalii00 wrote:a moze tak wyjdzie ze nie bedziesz musiala przekladac
muszę bo mam monitoring na 6 marca. a @ sie spóźniła więc siłą rzeczy wizyta na dni płodne nie popadnie