Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, po południu byłam u kuzynki a ona ma chłopczyka 4 miesiące będzie miał, tak się na mnie patrzył i uśmiechał:-)Mam nadzieje że się zapatrzył hihi a kuzynka kazała mi wąchać. hihh U śmiałam się jak nie wiem.:-)Ja z wielkopolski.
Aniacicha, gratulacje! :-)Wszystko będzie dobrze!
Witam nowe koleżanki:-)
-
ZakręconaOna wrote:Bardzo bym chciała w to wierzyć ;*
Ja jestem " wróżką " i wiem , ze sie nie myle haha
heheh to mam się nastawić, że to, jak napisałaś "następny cykl jest Twój" będzie prawdą ?? -
blue-eyed wrote:Dopiero pół roku starań... a ja już wariuję
-
ZakręconaOna wrote:będzie
ja często mam przeczucia co do innych i się też często sprawdzają a co do siebie to tylko negatywne a zwłaszcza jak mi się coś złego przyśni to jest jak proroctwo -
Mi się @ rozkręca. Ale mam takie plamienia w ogromie śluzu a ciągnie się jak guma w kalesonach. Jak siądę na kibelku to sięga dna. Nigdy czegoś takiego nie miałam A brzuch mnie tak boli i w głowie mi się kręci aż mnie mdli.
-
Aganeska wrote:No kocham Cię normalnie
ja często mam przeczucia co do innych i się też często sprawdzają a co do siebie to tylko negatywne a zwłaszcza jak mi się coś złego przyśni to jest jak proroctwo
Wiesz co Ja mam to samo , strasznie zawsze byłam i jestem pesymistycznie nastawiona wobec siebie do całego życia ... a pamiętam pare moich snów takich " proroczych " a najgorszym był sen dzien przed moim poronieniem ... śniło mi sie wszystko to w sumie coś co było na nastepny dzien , całe moje poronienie mi sie sniło ;( -
Aganeska wrote:Mi się @ rozkręca. Ale mam takie plamienia w ogromie śluzu a ciągnie się jak guma w kalesonach. Jak siądę na kibelku to sięga dna. Nigdy czegoś takiego nie miałam A brzuch mnie tak boli i w głowie mi się kręci aż mnie mdli.
Moze polz sie zrrob sobie gorącą herbatke i odpocznij -
Natalii00 wrote:aganeska a jak te plamienia wygladaja?