Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ah te @ po co one wgl się pojawiają mój niestety badań nie chce robić, dlatego cały problem biorę na siebie..
Dziewczyny co powiecie na to - badam szyjke i dzisiaj nawet jej nie czuję, nie mogę dotknąć, wejście jest bardzo rozpulchnione plus ból jak na @, dużo śluzu plodnego...nie wiem co mam o tym myśleć, nie mam za bardzo na to wszystko siłyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 15:13
-
nick nieaktualny
-
Nam lekarz dał trzy miesiące, jak się nie uda to zobaczymy co z tym zrobić dalej, mi powiedział że ze mną jest 'prawie' idealnie, wynika z tego ze chciał powiedzieć ze problem leży po męskiej stronie, ale boję się to powiedzieć mojemu mężowi, nie wiem jakby mógł to przyjac
-
My się staraliśmy 22 cykle , levzylam się 2 lata z wielu chorób które uniemozliwialy mu zajście w ciążę , lekarka już nas skierować chciała na in vitro a Ja w styvzniu zaszlam naturalnie co bylo dla kazdego szokiem bo nawet lekarka mowila ze owulacji nie bedzie w polowie cyklu a ona przyszla tydzien pozniej i teraz mam 5 miesieczne cudo
-
Kamila przykro mi, wiem, że pisałaś, że chwilowo odpuszczasz ale ja i tak będę trzymać kciuki może właśnie się uda
marta95, na Twoim miejscu dopytałabym się lekarza o co dokładnie chodzi, niech powie wprost i jak będziesz wiedziała, że naprawdę chodzi o mężczyznę i co to może być to chyba powinnaś mu powiedzieć, nie znam Twojego mężczyzny ale jeśli on też bardzo chce dziecka to zrozumie a przynajmniej powinienKamiliaa24 lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 u mnie żeby mieć jakiegoś dobrego lekarza graniczy z cudem. Narazie poczekam te 3 miesiące, może się uda, nie jest to przecież aż tak dużo bo szybko zleci. Dziecko chcemy bardzo oboje, ale właśnie boję się tej reakcji, wiesz jak to faceci...trafisz w ich czuły punkt i od razu pretensje
-
a ja mam nerwa, taki miałam ładny wykres a tu nagle tak się popsuło, spadek tempki od wczoraj ;/ wszystko wskazuje na to , że @ za rogiem ale jeden maleńki promyczek nadziei mi został bo szyjka jeszcze wysoko, chociaż @ za dwa dni ma juz zawitać i śluzu kremowego mam w nadmiarze a nie sucho jak zawsze przed... może jeszcze jakaś szansa jest
-
Mordeczka - śliczne masz maleństwo :*
Rudzielec - dopóki nie ma małpy jest nadzieja u mnie też temp spadła, ale najlepsze jest to że nie czuje nadchodzącej @ sluzu też mam troche, jedyne co mnie zastanawia to wczorajsze chwilowe skurcze macicy, piersi bolą...pewnie napięcie przedmiesiaczkowe