Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Próbowałam ćwiczyć z chodakowską, ale jakoś tak... hehe. Nie chciało mi się już po tygodniu. Ale może zaczęłam zbyt hardcore'owo.
Znacie może jej program Secret? Podobno jest taki bardziej lajtowy. Zastanawiam się czy sobie nie kupić. -
Rudzielec91 wrote:zakręcona co tam u Ciebie? długo mnie tu nie było... mi się właśnie kończy cykl, za dwa dni @, mam nadzieję, ze nie przyjdzie, objawów całe mnóstwo ale wiadomo jak jest
A takto dzis dzień zalatany, kupiłam sobie parę fatalaszkow ( pierwszy raz od 1,5 roku ) jeszcze szukam kurtki , jutro kolejna tura po sklepach . D mój chyba się wykonczy ze mną haha
A takto co , siłownia , dom , dziecko , narZeczony i pies hahaha moje atrakcje -
ZakręconaOna wrote:Wszystko Oki dziękuję , ze pytasz . Oski cudny , gada coraz więcej hehe jak zacznie mówić to kuzwa przegada Nas . !!! ;p
A takto dzis dzień zalatany, kupiłam sobie parę fatalaszkow ( pierwszy raz od 1,5 roku ) jeszcze szukam kurtki , jutro kolejna tura po sklepach . D mój chyba się wykonczy ze mną haha
A takto co , siłownia , dom , dziecko , narZeczony i pies hahaha moje atrakcje
ja też planuję większe zakupy ale mojego nawet nie biorę bo biedak by tego nie wytrzymał haha wezmę pewnie siostrę
a oprócz tego, właśnie mam @ więc znowu się nie udało ale to i tak dopiero 3 cykl także się nie załamuje, przykro mi było nie ukrywam bo miałam tyle objawów, że myslałam, że coś jest na rzeczy ale niestety także starania za kilka dni znowu czas zacząć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 12:27