Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Paulette :)
    Tak jak Mordeczka pisze , pouciekaly na inne grupy , stwierdzily, ze tam ciekawiej :)
    Powiedz lepiej co tam u Ciebie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 22:22

Paulette lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • channah Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.moge się przyłączyć? :)

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej pewnie że tak zapraszamy :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    channah wrote:
    Hej.moge się przyłączyć? :)
    Hej , oczywiście kochana , ze możesz ;*
    Jak się masz ? :)

Podczytywalam styczniowki troszkę bo mam tam kilka znajomych i natchnelam się na Twoją historię , bardzo mi przykro ;* :( i życzę powodzonka

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • channah Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie dobrze :) dziekuje. Nadal mi przykro ale radzę sobie.nie mam czasu na smutki i łzy. Doczekalam weekendu wiec będę całować i Tulic moje szkraby. Stesknilam się za nimi.caly tydzień zabiegana byłam.2 zmiana w pracy mnie dopadła.licze ze historia lubi się powtarzać i idą nam się teraz zajść.a nóż widelec uda się na walentynki albo urodziny mojego męża :) tyle tu postów ze nie sposób przeczytać i Wys trochę poznać :)

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona to październikowe zaszalały ? ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no nie sądzę byś dała radę nadrobić , chociaż może :D
    Przykro zawsze będzie , sama jestem Mamusia dwóch aniołków które odeszły ode mnie w 6 tyg ciąży ... 4 miesiace potem zaszlam w ciążę ponownie i mam wspaniałego syneczka 6,5 miesięcznego Oskarka ♡ serce moje najwieksze .
    Generalnie o mnie to tak : D W styczniu skonczylam 22 lata , moj D ma 23 :) mieszkamy w Uk. Ja 3 lata , D 9,5 :)
    Mamy psiaka , mała Madzie haha ma 2,5 roku smrodek zwariowany .
    Generalnie o maleństwo staraliśmy się całe AŻ 2 lata . W tym czasie zaliczyliśmy mnóstwo badań , leków , diagnoz nie do przeżycia ... Generalnie załamanie psychiczne mialam straszne , 1% szans dosłownie na zajście naturalne w ciążę ... az nastał wrzesień 2014 , dostałam stymulacje hormonalna i za 1 razem udało się zajsc w ciaze, w październiku 17 dokładnie beta pozytywna ( mojej mamy urodziny ) radość , płacz ale za to i ogromne bóle brzucha ... przeczucia złe bardzo . Wizyta u lekarza i sa 2 pęcherzyki lecz Pani doktor ręki nie daje sobie uciąć, Mama w niebo wzięta , czuła ze będą bliźniaki , D przerażony haha ... 21 październik od rana obudził mnie straszliwy ból brzucha , wstał i zaczęło się ze mnie dosłownie lac. .. pogotowie , szpital ... poronienie :/ lekarz dojrzał na zdjęciu z usg 3 pecherzyk :o ale to juz był wielki znak zapytania którego nigdy nie wyjaśnimy . W styczniu 2015 jakoś na poczatku byłam u lekarki swojej na kontroli i szans już nie było dla nas ... ivf , jedyne wyjscie mimo młodego wieku . Odpuscilam , płakałam ale i ocpuscilam poszłam bawić się ze znajomymi , piłam , tanczylam i tak kilka dni pod rząd az wróciłam z " wakacji " do uk. 22 stycznia dostałam okres , odstawiłam leki wszystkie jakie miałam bo Szans przecież nie było to po co się faszerowac. .. 28 lutego nadal okresu brak mimo duphastonu i luteiiny wywolujacej . Znajome namowily mnie na test , zrobiłam i ujrzałam 2 kreski !!! Płacz nieziemski w życiu się tak nie cieszyłam jak i nie bałam po tej stracie . Okazało się ze owulacje mialam ppóźniejsza bo w 24 dc jakoś czyli wypadło w Walentynki ♡ i tak o to zostałam Mama. Ciaza bezproblemowa i mam nadzieje ze następną również taką będzie , czyli zdrowa ! I obyśmy krotecj się starali i spokojniej , w zyciu nie chce już.przeżyć takiego czegoś .

Kuzwa ale się rozpisalam haha

AJA_S lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Zakręcona to październikowe zaszalały ? ;)
    Jedna październikowa tam jest , druga już na grudniowkach ;) haha a i jeszcze jedna od Nas jest na wrzesniowkacg już ;)
    Z tym że Palma jest na styczniowkavh , pamiętasz Ja ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 23:59

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona wiem jak to zabrzmi, ale piękna historia dawająca duże nadzieje :*

17.11.17-poronienie całkowite
  • channah Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak :) aż miło się czyta takie historie z pięknym i dobrym zakończeniem.
    Ja jestem 23 letnia mama 4,5 letniej Wiki.corvia nie była planowana.syn juz był w planach udało się za 2 razem.pierwsza była ciąża biochemiczna. Moja historia jest bardzi krótka i mam nadzieje ze noe będę musiała do niej dopisywać niczego innego niż kolejne maleństwo. :)
    Bardzo miło Was poznać.

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :*

Napewno nie będziesz musiała , wszystko napewno już pojdzie po twojej myśli . Walka o wiara :) to najwazniejsze

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam laseczki? Jakie plany na dziś ? U mnie kurcze pogoda pochmurna jak narazie :/
    Malego właśnie poprzebieralam bo zasikal ubranka całe , pampers nam się gdzieś zawinal i siusiak wyskoczył haha . Karmie właśnie i Oski odlatuje to Ja skorzystam i skocze się wykąpać :)
    Później pazurki hybrydowe sobie zrobię ;) a co !!! :) a później mam pewne spotkanie za które trzymajcie bardzo mocno kciuki .
    No i Tesciowka po spotkaniu przyjeżdża Nas odwiedzić :D coś na obiadek trzeba zrobić dobrego hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś kopytka :)
    Ja do pracy do 22 a potem na grilla ;)
    Miłego dnia dziołszki :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hej Paulette :)
    Tak jak Mordeczka pisze , pouciekaly na inne grupy , stwierdzily, ze tam ciekawiej :)
    Powiedz lepiej co tam u Ciebie ?
    Zyje wyjazdem nad morze :) chyba jestem po owulacji chociaz w ogole jej noe czulam. A poza tym to wszystko w jak najlepszym porzadku. Pozytywne nastawienie na wszystko mam od bardzo dawna wiec to chyba najwazniejsze :)

boróweczka lubi tę wiadomość

• boróweczka Przyjaciółka

Wysłany: 21 maja 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ;) część Channah, my sie juz troche znamy :) miło Cię tu widzieć, fajnie ze tu trafiłaś ze styczniowek dziewczyny Ci pomogą ;)

Dla tych co nie wiedzą, wczoraj byliśmy u ginka, dzidzius ma 1,1 cm, bije mu serduszko i wszystko jest w najlepszym porzasiu ;) mam tylko ciążowa niedoczynność tarczycy ale biorę leki więc będzie dobrze :) teraz trzeba tylko hodować szkraba i dbać dbać siebie ;) kolejna wizyta za 4 tyg :D

channah, AJA_S lubią tę wiadomość

bfarxzdvvcuslthd.png
    dqpr3e5eitrzixvm.png
    3jgxyx8d2c5z4at0.png[/u
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette bardzo dobre nastawienie :) życzę powodzonka .
    AJa uwielbiam kopytka i najlepiej z jakimś pysznym mieskiem i suroweczka ♡
    Grilla już nie mam ochoty , przejadl mi się haha ale Wam zycze smacznego :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • channah Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Co tam laseczki? Jakie plany na dziś ? U mnie kurcze pogoda pochmurna jak narazie :/
    Malego właśnie poprzebieralam bo zasikal ubranka całe , pampers nam się gdzieś zawinal i siusiak wyskoczył haha . Karmie właśnie i Oski odlatuje to Ja skorzystam i skocze się wykąpać :)
    Później pazurki hybrydowe sobie zrobię ;) a co !!! :) a później mam pewne spotkanie za które trzymajcie bardzo mocno kciuki .
    No i Tesciowka po spotkaniu przyjeżdża Nas odwiedzić :D coś na obiadek trzeba zrobić dobrego hehe

ja wzielam sie za porządki. po calym tygodniu drugiej zmiany bałagan w chalupie mam okropny :D

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Paulette bardzo dobre nastawienie :) życzę powodzonka .
    AJa uwielbiam kopytka i najlepiej z jakimś pysznym mieskiem i suroweczka ♡
    Grilla już nie mam ochoty , przejadl mi się haha ale Wam zycze smacznego :*

My kopytka z bułką tartą i boczusiem a do tego jabusio z marchewką ;)
    A grill mi się chyba nigdy nie znudzi po 2tyg meczarni w pracy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis sobie tez moze grilla zrobi bo akurat tata zjechal to tak rodzinnie bedzie :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette pewnie , takie grile rodzinne najlepsze są ;)
    AJa ale rarytasy na obiadek :D
    E no po pracy to wiadomo , trzeba sie odstresowac :D
    Channah no to do dzieła ehehe
    Ja na obiadek zrobiłam dziś zapiekanke , Teściowa była , zadziwila mnie po raz kolejny swoimi niespodziankami ;) Pozytywnie oczywiście .
    Pogoda taka brzydka się zrobiła kurcze. .. z
    Padać zaczyna :/ więc leżę karmiac malego i oglądam Naga broń 33 1/3 haha

AJA_S, Paulette lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 693 694 695 696 697 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ