Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też zawsze mam ten problem... mam na coś ochotę, kupuję składniki a po kilku dniach je wyrzucam... Może jakbym nie pracowała byłoby inaczej... No ale nie zawsze po pracy lub przed mam czas i ochotę na robienie tych bardziej czasochłonnych potraw17.11.17-poronienie całkowite
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Na pewno sie ucieszy
Dziewczyny jak mnie to wkurza, jak bylam nad morzem to czas lecial tak szybko ze nawet sie nie obejrzalam a juz trzeba bylo wracac a im blizej okresu to ten czas tak mi sie dluzy.. -
Paula chyba każda staraczka wie o czym mówisz
Ja teoretycznie dziś termin @ (Jeśli owulka była 18 dc) a tu ni widu ni słychu... Nosz mnie szlak kiedyś trafi
Chciałam by w tym miesiącu B. zrobił badanie nasienia... Ale on woli poczekać te jeszcze 2ms które dał nam gin... No raczej mi bym wyluzowała...
A do tego debet na koncie i nie ma jak rozwiać wątpliwości... A jutro jeszcze ten cholerny dzień dziecka
No cóż czekamy do wypłaty... Albo do @ ??17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyja chciałam żeby ten mój zrobił badania ale się wymiguje. jak tak to się zgadza a jak już bliżej to zmienia zdanie.
no ale skoro raz nam się udało to może jeszcze raz się uda.
strasznie boli mnie brzuch ni to na @ ni to nie wiem na co ale ogólnie ciągle mam wrażenie jak bym okres dostała i ciągle tylko chodzę i sprawdzam.. -
Paulette wrote:ja chciałam żeby ten mój zrobił badania ale się wymiguje. jak tak to się zgadza a jak już bliżej to zmienia zdanie.
no ale skoro raz nam się udało to może jeszcze raz się uda.
strasznie boli mnie brzuch ni to na @ ni to nie wiem na co ale ogólnie ciągle mam wrażenie jak bym okres dostała i ciągle tylko chodzę i sprawdzam..
A myślałam, że to ja mam jakieś dziwne przeczucia... Mnie od czasu do czasu pobolewa okolica prawego jajnika i piersi nieco tkliwe... A zawsze tak bolą, że spać nie mogę a w pracy wyję bo mnie stanik uwiera... A teraz? PMS chyba trochę zelżało
A na marginesie... Super by było, jakbyśmy obie były teraz w ciąży Cieszyłaby się ze zdwojoną siłą :*Paulette lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Aha i Paulette zycze Wam aby @nie przyszla.Ale super by było jakbyście we dwie w tym samym czasie byly w ciąży -normalnie czad.;)aż mi sie micha cieszy.Dzis uświadomiłam sobie ze jeszcze większy nam instynkt macierzyński -zobaczyłam bobaska znajomej to nie mogłam się odkleić od niego,aż żal mi sie zrobiło ze ja jeszcze nie jestem w ciąży;( Niki to tylko dzidzi i dzidzi -non stop chciała go tulić i w ogóle.Az przykro mi sie zrobiło ze jedynaczka jest.;(;(;(
Paulette lubi tę wiadomość
-
Ja czekam aż @ się rozkręci
Byłam nie dawno w toalecie i zrobiłam ćwiczenia mięśni kegla i na papierze brązowy śluz nie Wielka ilość ale nie oszukujmy się... jutro najpóźniej pod wieczór będzie małpa jak nic
Oby wam ten cykl się na zielono zakończył :*17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Mi się @ rozkręciła koło 1-2 w nocy :'( aż się popłakałam... A przez tel zakomunikowałam, że w tym miesiącu robi badania czy mu się to podoba czy nie... A żaden gin nie chce mi robić dokładniejszych badań bo B. nie robił badania nasienia
Normalnie ode chciało mi się wszystkiego17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyEhh szkoda kochana a zapowiadalo sie tak pieknie ja dlatego wlasnie i bety i testu sie boje bo kolejny raz sie na pewno rozczaruje i bedzie placz i wszystko chociaz na sama mysl o tym jiz lzy mi doplywaja do oczu ehh zycie jest takie niesprawiedliwe
AJA_S lubi tę wiadomość