Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz26 wrote:
    Ja dołączyłam do Was 09.04.2016wiec calkiem niedawno.Troche miałam problemów to ze zdrowiem córki to później moje i tak jakos sie wszystko walilo.Ale na razie ok.
    Aaaaaa ti wszystko zmienia hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)
    jak tam?? ;)

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    U mnie wszystko ok :P Gabi właśnie ucięła sobie 2 drzemkę i śpi a ja zaraz biorę się za obiadek :) dzisiaj gołąbeczki :D

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmmm pychotka :) ja ostatnio kupilam kapuste i nie mialam kiedy jej zrobic i pp 3 dniach mi sie zepsula :/

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zawsze mam ten problem... mam na coś ochotę, kupuję składniki a po kilku dniach je wyrzucam... Może jakbym nie pracowała byłoby inaczej... No ale nie zawsze po pracy lub przed mam czas i ochotę na robienie tych bardziej czasochłonnych potraw :(

17.11.17-poronienie całkowite
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.U nas pogoda zmienna.Jak słońce raz deszcze,nawet burza jest.Bardzo duszno ze nie ma byc oddychać.Bylam na zakupach i kupiłam dla Niki mojej prezent na dzień dziecka-mam nadzieje ze sie ucieszy;););)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno sie ucieszy :)

Dziewczyny jak mnie to wkurza, jak bylam nad morzem to czas lecial tak szybko ze nawet sie nie obejrzalam a juz trzeba bylo wracac a im blizej okresu to ten czas tak mi sie dluzy..

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Na pewno sie ucieszy :)

Dziewczyny jak mnie to wkurza, jak bylam nad morzem to czas lecial tak szybko ze nawet sie nie obejrzalam a juz trzeba bylo wracac a im blizej okresu to ten czas tak mi sie dluzy..
    Tez mnie to denerwuje im bliżej czegos to tym dalej,żeby choc można bylo czas zatrzymać albo przyspieszyć ;(

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula chyba każda staraczka wie o czym mówisz :)
    Ja teoretycznie dziś termin @ (Jeśli owulka była 18 dc) a tu ni widu ni słychu... Nosz mnie szlak kiedyś trafi :(
    Chciałam by w tym miesiącu B. zrobił badanie nasienia... Ale on woli poczekać te jeszcze 2ms które dał nam gin... No raczej mi bym wyluzowała... :P
    A do tego debet na koncie i nie ma jak rozwiać wątpliwości... A jutro jeszcze ten cholerny dzień dziecka :(
    No cóż czekamy do wypłaty... Albo do @ ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chciałam żeby ten mój zrobił badania ale się wymiguje. jak tak to się zgadza a jak już bliżej to zmienia zdanie.
    no ale skoro raz nam się udało to może jeszcze raz się uda.
    strasznie boli mnie brzuch :/ ni to na @ ni to nie wiem na co :/ ale ogólnie ciągle mam wrażenie jak bym okres dostała i ciągle tylko chodzę i sprawdzam..

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    ja chciałam żeby ten mój zrobił badania ale się wymiguje. jak tak to się zgadza a jak już bliżej to zmienia zdanie.
    no ale skoro raz nam się udało to może jeszcze raz się uda.
    strasznie boli mnie brzuch :/ ni to na @ ni to nie wiem na co :/ ale ogólnie ciągle mam wrażenie jak bym okres dostała i ciągle tylko chodzę i sprawdzam..

A myślałam, że to ja mam jakieś dziwne przeczucia... Mnie od czasu do czasu pobolewa okolica prawego jajnika :( i piersi nieco tkliwe... A zawsze tak bolą, że spać nie mogę a w pracy wyję bo mnie stanik uwiera... A teraz? PMS chyba trochę zelżało :P

A na marginesie... Super by było, jakbyśmy obie były teraz w ciąży :) Cieszyłaby się ze zdwojoną siłą :*

Paulette lubi tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i Paulette zycze Wam aby @nie przyszla.Ale super by było jakbyście we dwie w tym samym czasie byly w ciąży -normalnie czad.;)aż mi sie micha cieszy.Dzis uświadomiłam sobie ze jeszcze większy nam instynkt macierzyński -zobaczyłam bobaska znajomej to nie mogłam się odkleić od niego,aż żal mi sie zrobiło ze ja jeszcze nie jestem w ciąży;( Niki to tylko dzidzi i dzidzi -non stop chciała go tulić i w ogóle.Az przykro mi sie zrobiło ze jedynaczka jest.;(;(;(

Paulette lubi tę wiadomość

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam aż @ się rozkręci :(
    Byłam nie dawno w toalecie i zrobiłam ćwiczenia mięśni kegla i na papierze brązowy śluz :( nie Wielka ilość ale nie oszukujmy się... jutro najpóźniej pod wieczór będzie małpa jak nic :/
    Oby wam ten cykl się na zielono zakończył :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA tak nie moze byc :( nie lubie tego...

Ja dzis chcialam test zrobic ale moj zapomnial kupic wiec i tak sie niczego dzis nie dowiem ale czuje ze okres przyjdzie.

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się @ rozkręciła koło 1-2 w nocy :'( aż się popłakałam... A przez tel zakomunikowałam, że w tym miesiącu robi badania czy mu się to podoba czy nie... A żaden gin nie chce mi robić dokładniejszych badań bo B. nie robił badania nasienia :(
    Normalnie ode chciało mi się wszystkiego :(

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak czujesz się na okres to może być dobry znak... Ja nie czułam bo w tym cyklu PMS kompletnie zelżał i ta @ wredna przyszła :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh szkoda kochana a zapowiadalo sie tak pieknie :( ja dlatego wlasnie i bety i testu sie boje :/ bo kolejny raz sie na pewno rozczaruje i bedzie placz i wszystko chociaz na sama mysl o tym jiz lzy mi doplywaja do oczu ehh zycie jest takie niesprawiedliwe :(

AJA_S lubi tę wiadomość

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie... Nie będzie chociaż 3 osób w lutym urodzinowych

• channah Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja id 3 dni w szpitalu z synem :( rota wirus dopadł. Z odwodnienia kwasica się zrobiła. Albo owu mi się Przesunęła albo w ogóle jej nie będzie :(

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka dla synusia :*

‹‹ 695 696 697 698 699 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ