Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Będzie i to na dniach
Lekarz powiedział że jestem młoda zdrowa i za bardzo się staram... mam zająć czymś myśli i po 3ms przebadać mojego. zrobiłam awanturę żeby się przebadał w tym ms, ale dziś w nocy jedziemy na ryby więc i piwkować będziemy a trzeba zachować abstynencje... A szkoda też mi dni płodnych więc albo na koniec tego albo na samym początku mojego nowego cyklu :*17.11.17-poronienie całkowite -
a teraz widze. 6cs
ehhh. domyslam sie co czujesz. jak sie duzo mysli to chcialoby sie by to bylo juz.
ja mam juz 2 zgredki i szczerze mowiac troszke obawiam sie jak sobie dam rade z 3. jak to rodzina przyjmie. Dla nich to jakas patologia bedzie haha -
moja rodzina tak wlasnie mysli.
moja tesciowa ma inne podejscie bo sama ma 5 dzieci wiec wie co czuje. z nia moge porozmawiac normalnie i zalic sie ze nam nie wychodzi.
moimnawet slowa nie moge powiedziec bo wiecej bedzie gadania niz to wszystko warte -
Channach to okryj i chuj im w dupe jak takie mają zdanie o wielodzietnych rodzinach , rozumiem , ze dla nich w takim razie Twoja rodzina to patologia jak Mama ma 5 dzieci cud malinka .
Ja sama chce mieć trojke .
A co do testu owulavyjnego ta kreska lewa jest zajasna ... żeby owulacja miała wystąpić 24-36 h musi być taka.sama jak testowa lub ciemniejsza nawet . -
nick nieaktualnymagroz26 wrote:Niby przeszlo ale pewnie dzis znowu bedzie biegunka.Co roku w upaly mamy problem u niej z biegunką;(;(;(jeszcze w dodatku ta jej choroba to juz calkiem do d....;(a jak się czujesz???kiedy na betę lecisz???
ja czuję się jeszcze dobrze na becie byłam wczoraj -
channah wrote:jest za jasna.ale ja myslalam ze cykl pojdzie na straty..ze owu juz byla i nie widzialam
channah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakrecona ma racje w tym cyklu mialam nie mierzyc temp i sa sama mysl ze jak bedzie spadek lub wzrost i ja albo moj nie bedzie mial ochoty dostawalam nerw. A teraz stwierdzilam ze mam to w nosie i moje libido wysoko uroslo az bylam w szoku. Oczywiscie nie wytrzymalam i mierzylam temp ale i tak do konca nie wiem kiedy byla owulka
-
Hej kochane !
Tak dawno mnie tu nie było, że aż wstyd.
U mnie bez żadnych zmian, ani kropka ani nawet cienia, ale za to już chyba po owulce i czekam, aż się coś w końcu wyjaśni, czy przyjdzie @ czy też może coś zaskoczy, na co w tym cyklu nie liczę pewnie to i lepiej się nie nastawiac
Co słychać u was ? -
Witajcie Kochane po dłuższej nieobecności.U mnie bez zmian,ciekawe kiedy teraz ovu bedzie;(w piatek byliśmy w Gdańsku po odbiór wyników genetycznych Niki i okazalo się ze przyjechaliśmy na darmo bo durna recepcjonista zrobila nas w balona ze niby wyniki sa a ich w ogóle nie ma(krew byla pobierana 01.04i po dwóch miesiącach miały być wyniki )a tu takie cos.Myslalam ze wyjde z siebie i stanę obok.Jechac 250km z jedna i druga tylko po to żeby dowiedziec sie ze ktos wprowadził w błąd.Jak przyszle mamusie sie czuja???