Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
channah wrote:Ja id 3 dni w szpitalu z synem rota wirus dopadł. Z odwodnienia kwasica się zrobiła. Albo owu mi się Przesunęła albo w ogóle jej nie będzie
-
AJA_S wrote:Mi się @ rozkręciła koło 1-2 w nocy :'( aż się popłakałam... A przez tel zakomunikowałam, że w tym miesiącu robi badania czy mu się to podoba czy nie... A żaden gin nie chce mi robić dokładniejszych badań bo B. nie robił badania nasienia
Normalnie ode chciało mi się wszystkiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 20:04
-
Paulette wrote:AJA tak nie moze byc nie lubie tego...
Ja dzis chcialam test zrobic ale moj zapomnial kupic wiec i tak sie niczego dzis nie dowiem ale czuje ze okres przyjdzie.Paulette lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś bardzo ciekawy dzień.Niby super a jednak nie do konca.Zostala zalana ubikacja tzn.schowek w ścianie w ktorym trzymałam srodki czystości i papier, papier i szmarki do wycierania praktycznie do wyrzucenia.Smród totalny ach brak slow.Cale mieszkanie wietrzę.Schowek tragedia,wszystko odchodzi.Juz drugi raz w tym roku.
-
Paulette czemu się nie chwalisz ze test pozytywny.Z czystej ciekawości weszłam sobie na Twoj wykres a tu taka niespodzianka.Osz Ty,nie ladnie sie nie chwalić.Mialam nosa ze Tobie sie uda.Jej jestem happy,po takich wieściach czuje sie od razu lepiej.;*;*;*
Paulette, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagroz26 wrote:U mnie dziś bardzo ciekawy dzień.Niby super a jednak nie do konca.Zostala zalana ubikacja tzn.schowek w ścianie w ktorym trzymałam srodki czystości i papier, papier i szmarki do wycierania praktycznie do wyrzucenia.Smród totalny ach brak slow.Cale mieszkanie wietrzę.Schowek tragedia,wszystko odchodzi.Juz drugi raz w tym roku.
-
Paulette wrote:Ojej to faktycznie porazka a z jakiej przyczyny to sie stalo? Ja ostatnio w sezonie palenia w piecu zalalam sobie caly strych tak ze az mi na przedpokoju kapalo dobrze ze czysta woda to przynajmniej zaciekow nie ma
Az z tego wrazenia(oczywiscie zartuje)Niki dostala rozwolnienia przez upaly;( -
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:no to faktycznie katastrofa
biedna mała :* dziś już pewnie lepiej?Paulette lubi tę wiadomość
-
Przepraszam dziewczyny że Was tu męczę ale już zgłupiałam...
31.05 koło 19 zaczęły się brązowe plamienia- trochę bardziej jak zabarwiony śluz.
1.06 miałam niby @- pisze niby bo co prawda oznaczyłam średnie krwawienie a jak rzadko to bywa wymieniałam tampony co 4h
A dziś złużyłam 3 w tym ostatni prawie czysty...
W nocy też tylko 1tamp. jak założyłam o 22 to ściągnęła o 9
Chyba mam czym się martwić czy przesadzam?17.11.17-poronienie całkowite -
A ja pomyślałam o przekwitaniu... Może to głupie ale zdarza się
Nawet nie pomogło... A często miałam tak że przechodziło a po serduszku znów się lało... Ale jeszcze nigdy rąk skąpej nie miałam... poprzednia mnie martwiła ale ta to jakieś przegięcie... zawsze miałam bardzo obfite miesiączkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 07:33
17.11.17-poronienie całkowite