X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana niech synek jak najszybciej zdrowieje powodzenia :*

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze !!! Zdrowia dla maluszka

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    channah wrote:
    Ja id 3 dni w szpitalu z synem :( rota wirus dopadł. Z odwodnienia kwasica się zrobiła. Albo owu mi się Przesunęła albo w ogóle jej nie będzie :(
    Życzę dużo zdroweczka dla synka.Bidulek musi sie pewnie meczyc;(;(;(niech szybko wraca do formy.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Mi się @ rozkręciła koło 1-2 w nocy :'( aż się popłakałam... A przez tel zakomunikowałam, że w tym miesiącu robi badania czy mu się to podoba czy nie... A żaden gin nie chce mi robić dokładniejszych badań bo B. nie robił badania nasienia :(
    Normalnie ode chciało mi się wszystkiego :(
    Przykro ze przylazla ale to nic nowy cykl nowe możliwości.Kto wie może lipiec bedzie Twoim miesiącem;)trzymam kciuki;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 20:04

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    AJA tak nie moze byc :( nie lubie tego...

Ja dzis chcialam test zrobic ale moj zapomnial kupic wiec i tak sie niczego dzis nie dowiem ale czuje ze okres przyjdzie.
    Można juz gratulować ciazy???jestem ciekawa czy bedzie pozytywny -ale jestem pewna ze tak,tylko pozostaje trzymać kciuki;*

Paulette lubi tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś bardzo ciekawy dzień.Niby super a jednak nie do konca.Zostala zalana ubikacja tzn.schowek w ścianie w ktorym trzymałam srodki czystości i papier, papier i szmarki do wycierania praktycznie do wyrzucenia.Smród totalny ach brak slow.Cale mieszkanie wietrzę.Schowek tragedia,wszystko odchodzi.Juz drugi raz w tym roku.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette czemu się nie chwalisz ze test pozytywny.Z czystej ciekawości weszłam sobie na Twoj wykres a tu taka niespodzianka.Osz Ty,nie ladnie sie nie chwalić.Mialam nosa ze Tobie sie uda.Jej jestem happy,po takich wieściach czuje sie od razu lepiej.;*;*;*

Paulette, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana a nie pisalam juz to bo jakos tak wyszlo zreszta jak zobaczylam dwie kreski to uczucie nie doopisania. Az mnie glowa rozbolala haha :P teraz juz mi lepiej ale i tak nie dowierzam :)
    Cieszyc sie bede po pozytywnej jutrzejszej becie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz26 wrote:
    U mnie dziś bardzo ciekawy dzień.Niby super a jednak nie do konca.Zostala zalana ubikacja tzn.schowek w ścianie w ktorym trzymałam srodki czystości i papier, papier i szmarki do wycierania praktycznie do wyrzucenia.Smród totalny ach brak slow.Cale mieszkanie wietrzę.Schowek tragedia,wszystko odchodzi.Juz drugi raz w tym roku.
    Ojej to faktycznie porazka :/ a z jakiej przyczyny to sie stalo? Ja ostatnio w sezonie palenia w piecu zalalam sobie caly strych tak ze az mi na przedpokoju kapalo :/ dobrze ze czysta woda to przynajmniej zaciekow nie ma

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Ojej to faktycznie porazka :/ a z jakiej przyczyny to sie stalo? Ja ostatnio w sezonie palenia w piecu zalalam sobie caly strych tak ze az mi na przedpokoju kapalo :/ dobrze ze czysta woda to przynajmniej zaciekow nie ma
    Sasiedzi na samej górze zalali aż 3 rodziny.Po prostu kibelek sie zapchal i w dodatku spłuczka sie zablokowala wiec lało się po calosci....oczywiscie nikogo w domu u nich nie bylo wiec trzeba bylo wezwać kobitke u której wynajmują,jadka byla ze hej;)wazne ze gorzej nie bylo i byliśmy w domu bo byloby ciekawie i wielkie surprise gdyby nas nie bylo.
    Az z tego wrazenia(oczywiscie zartuje)Niki dostala rozwolnienia przez upaly;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to faktycznie katastrofa :/
    biedna mała :* dziś już pewnie lepiej?

magroz26 lubi tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    no to faktycznie katastrofa :/
    biedna mała :* dziś już pewnie lepiej?
    Niby przeszlo ale pewnie dzis znowu bedzie biegunka.Co roku w upaly mamy problem u niej z biegunką;(;(;(jeszcze w dodatku ta jej choroba to juz calkiem do d....;(a jak się czujesz???kiedy na betę lecisz???

Paulette lubi tę wiadomość

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam dziewczyny że Was tu męczę ale już zgłupiałam...
    31.05 koło 19 zaczęły się brązowe plamienia- trochę bardziej jak zabarwiony śluz.
    1.06 miałam niby @- pisze niby bo co prawda oznaczyłam średnie krwawienie a jak rzadko to bywa wymieniałam tampony co 4h
    A dziś złużyłam 3 w tym ostatni prawie czysty...
    W nocy też tylko 1tamp. jak założyłam o 22 to ściągnęła o 9 :(
    Chyba mam czym się martwić czy przesadzam?

17.11.17-poronienie całkowite
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA ale czym się martwisz ? Co myślisz ? Ja obstawiam bardzo skompa miesiaczke albo zrób test zwyczajnie lub jeszcze jedna opcja ze masz późną owulacje

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pomyślałam o przekwitaniu... Może to głupie ale zdarza się :(
    Nawet <3 nie pomogło... A często miałam tak że przechodziło a po serduszku znów się lało... Ale jeszcze nigdy rąk skąpej nie miałam... poprzednia mnie martwiła ale ta to jakieś przegięcie... zawsze miałam bardzo obfite miesiączki :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 07:33

• channah Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie chyba nici w tyym cyklu :(

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    channah wrote:
    u mnie chyba nici w tyym cyklu :(

Czemu tak twierdzisz ?

• channah Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba przegapiłam owu :( siedzialam z malym w szpitalu i zwyczajnie nie mialam glowy aby sie badac.
    jednak sluzu plodnego wcale nie bylo. szyjka bardzo wysoka i miekka . a sluzu brak.
    poczzekam pare h zrobie test owu.

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może wstrzymała się przez stres ? Daj sobie jeszcze trochę czasu :*
    Ja chyba w tym ms znowu będę musiała iść do gina :(

• channah Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA a jak w ogole lekarz ocenia Twoje szanse?
    Coś mówi dlaczego nie wychodzi?

Robiłam test owu.nie wytrzymalam i jest 2 kreska. wiec owu moze jeszcze bedzie.Jak myslisz?
    DSC_0002_JPG_300x300_q85.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 11:22

f2w3rjjg58quuhcd.png
‹‹ 696 697 698 699 700 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ