Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ledwo dziś zyje. Od 5 w pracy.dobrze ze najgorsze juz za mną jutro idę na dzień mamy i taty do corci do przedszkola.az się doczekać nie mogę
Dziś 6dc. Coraz bliżej owu. Później już z górki będzie.akurat na lipiec i sierpień nam urlop to najgorsze bym przelezala w domu.
A jak u Was kobitki? Jak oo weekendzie? -
nick nieaktualnyHej u mnie po weekendzie super ale i tak najbardziej cieszy mnie to ze za chwile kolejny
Ja mialam fatalna noc snilo mi sie ze boli mnie glowa jak sie obudzilam to faktycznie mnie bolala. Ale wyjatkowo przeszlo samo ale za to caly lewy bark mnie boli. Musialam jakos chyba zle spac ale poza tym wszystko okej -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 13:31
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Hej
Lady witamy
Ja po weekendzie lajtowo , lecz wczoraj mnie taki okropny bol w ramieniu i karku złapał , ze do dziś głowa nie mogę ruszyć w żadna stronę , prawa ręka dretwieje. .. po nocy nie spałam a przeplakalam z bólu, dziś też zaczął mi się parszywie dzień z bólem , Mamie wyplakalam się na Skype eh
Zaraz zbieramy się na spacerek i do sklepu bo zabrakło mi włoszczyzny a surówkę muszę zrobić fo obiadku .
Ja mam dziś 5dzień okresu i leci jak z kranu dziś masakra / dobrze , ze bezbolesny chociaż . -
nick nieaktualny
-
Mi też się dzisiaj śniło że w ciąży jestem... Ojjj kiedy to nastąpi!
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Zaspalam do pracy ależ jestem wsciekla.lece jak głupia.
Do mnie mają dojechać testy owu i ciążowe. Wiec lada dzień zaczynamy starania na całego jeszcze tylko dzisiejszy dzień i zaczynam długi weekend.
Niestety jakieś chorobsko się przyplatalo. W gardle mnie drapie kaszel meczy.
Wczoraj byłam na dniu mamy i taty w przedszkolu.dumna jestem okropnie. Syn mi się do państwowego żłobka dostał. Po prawie 2 latach czekania.moze w końcu wszystko zacznie się układać. -
Gratuluje przyszłym mamusią a tym co jeszcze się nie udalo kibicuje i mocno trzymam kciuki;*u mnie w tym cyklu bedzie bez mierzenia temp i żadnego nacisku ze musi być teraz tylko wtedy kiedy będziemy mieli ochotę.Co ma być to bedzie-jedno juz dziecko mam a jak nie jest mi dane drugie to trudno.
-
magroz26 wrote:Gratuluje przyszłym mamusią a tym co jeszcze się nie udalo kibicuje i mocno trzymam kciuki;*u mnie w tym cyklu bedzie bez mierzenia temp i żadnego nacisku ze musi być teraz tylko wtedy kiedy będziemy mieli ochotę.Co ma być to bedzie-jedno juz dziecko mam a jak nie jest mi dane drugie to trudno.
Napewno jest Ci kochana dane ale w swoim czasie i to nastąpi pewnie niedługo tak jak piszesz , odpuść trochę trochę napewno się uda . Może nie w tym miesiącu ale może w następnym ? byleby się nienasawiac .
Najwazniejsze ze masz jedno swoje szczęście juzmagroz26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitaj magroz26 również nie kojarzę no ale sama nie jestem tu od początku więc mogło mi coś umknąć.
My już wróciliśmy z nad morze. ogólnie było super ale czas tak zasuwał, że katastrofa. Trochę pogoda nie dopisała bo była mieszana. Nawet nie zdążyłam się opalić od rana bolał mnie lewy jajnik później ten ból przeszedł w ból podbrzusza i tak cały czas boli do tego jakiś śluz przez który muszę nosić wkładkę .. temp góry i doliny, ale czas mierzenia był różny i może zmiana otoczenia na moje ciało trochę wpłynęło.
miłego dnia życzęmagroz26 lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Hej , Ja Cię nie kojarzę ale miło , ze wrócilaś :*
Napewno jest Ci kochana dane ale w swoim czasie i to nastąpi pewnie niedługo tak jak piszesz , odpuść trochę trochę napewno się uda . Może nie w tym miesiącu ale może w następnym ? byleby się nienasawiac .
Najwazniejsze ze masz jedno swoje szczęście juzWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 16:28
-
Paulette wrote:witaj magroz26 również nie kojarzę no ale sama nie jestem tu od początku więc mogło mi coś umknąć.
My już wróciliśmy z nad morze. ogólnie było super ale czas tak zasuwał, że katastrofa. Trochę pogoda nie dopisała bo była mieszana. Nawet nie zdążyłam się opalić od rana bolał mnie lewy jajnik później ten ból przeszedł w ból podbrzusza i tak cały czas boli do tego jakiś śluz przez który muszę nosić wkładkę .. temp góry i doliny, ale czas mierzenia był różny i może zmiana otoczenia na moje ciało trochę wpłynęło.
miłego dnia życzęPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny