Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykurcze AlaMat ślicznie wyglądałaś!!
ja nie mam na internecie swoich filmów z ślubu,a szkoda też bym się pochwaliła..
ja już po badaniach do pracy powiedziałam jak SYTUACJA wygląda oczywiście RTG nie było ale nie obyło się bez przykrych komentarzy lekarza,że się najpierw myśli o badaniach potem robi dzieci..milczę o fakcie że szefostwo zaspało z badaniami okresowymi pracuje od sierpnia tam a skierowanie powinnam dostać w dniu podpisania umowy a nie dwa dni temu żeby zrobić je na cito.. cóż..
wzieło mnie na sprzątanie pomyłam podłogi,machłam dwa prania,gotuje zupę na jutro:)
cisza coś tu dziś!
AlaMat lubi tę wiadomość
-
patkakrk wrote:kurcze AlaMat ślicznie wyglądałaś!!
ja nie mam na internecie swoich filmów z ślubu,a szkoda też bym się pochwaliła..
ja już po badaniach do pracy powiedziałam jak SYTUACJA wygląda oczywiście RTG nie było ale nie obyło się bez przykrych komentarzy lekarza,że się najpierw myśli o badaniach potem robi dzieci..milczę o fakcie że szefostwo zaspało z badaniami okresowymi pracuje od sierpnia tam a skierowanie powinnam dostać w dniu podpisania umowy a nie dwa dni temu żeby zrobić je na cito.. cóż..
wzieło mnie na sprzątanie pomyłam podłogi,machłam dwa prania,gotuje zupę na jutro:)
cisza coś tu dziś!
Ojej dziękuję :-*
Nie przejmuj się lekarzem , bo każdy tak powie.. (w końcu to lekarze)
To Ci powiem,że poszłaś dzisiaj jak burzaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 20:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja jestem uzależniona od paluszków słonych i zjadłam przed chwilą prawie całą paczkę
mam doła dziewczynki, cały dzień mi się spać chce, jakoś mi zimno, wszystko mnie boli iiiiii..... ponarzekałabym jeszcze trochę, ale Wam tego oszczędzę i idę spać
może w końcu się wyśpię i nie będę miała problemu ze wstaniem rano!
dobranoc i owocnej nocyAlaMat lubi tę wiadomość
-
Shibuya wrote:a ja jestem uzależniona od paluszków słonych i zjadłam przed chwilą prawie całą paczkę
mam doła dziewczynki, cały dzień mi się spać chce, jakoś mi zimno, wszystko mnie boli iiiiii..... ponarzekałabym jeszcze trochę, ale Wam tego oszczędzę i idę spać
może w końcu się wyśpię i nie będę miała problemu ze wstaniem rano!
dobranoc i owocnej nocy
ojjj ja też uwielbiam paluszki mmmmm .
Proszę mi się tutaj nie dołować !! :-*Shibuya lubi tę wiadomość
-
a wiecie, że zdałam sobie sprawę, że odkąd zaczęłam brać kwas foliowy to mam wzdęcia - ciągle mi się odbija. Do tej pory nie wiedziałam od czego, ale szukając przyczyny natknęłam się na 'efekty niepożądane' brania kwasu foliowego.. kto by pomyślał?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 21:21
-
Biedroneczka29 wrote:ale weselnie sie zrobilo ja bire tez kwas foliowy.
A i z checia przyjme z 5 kg od ktorejs z Was
Ja Ja Ja !! Ja z chęcią oddam nawet 10 kg !! hehe
To Ty na tym zdjęciu???!!
WoW jesteś PRZEŚLICZNA !!
a sukienka BOSKAWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 22:04
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość