Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOoo dziewczyny jesteście piękne:) też bym się pochwaliła zdjęciem ślubnym ale nie wiem jak wrzucić hehe
A co do zamulania to jest do bani. Ja wiecznie coś muszę robić a jak siedze cały dzień w domu bo do pracy nie idę to śpiewam pół dnia hehe a mój mąż się ciągle ze mnie śmieje... heheWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 09:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej,ale dziewczynki ładne jesteście
Wrocilam właśnie od fryzjera,mała zmiana włosy znacznie skrócone
Powoli będą mi się zaczynać dni płodne wiec od następnego tygodnia zaczynamy działanie:
Aaa i wysyłam wszędzie cv bardzo bym chciała do jakiejś pracy iść w końcu -
Aleksadnra śliczna jesteś tak asamo jak poprzedniczki ... zazdroszcze 1 poza tym z twoim małż wyglądacie jak rodzeństwo hihi bardzo pasujecie do siebie
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
-
U mnie.... ucichło!
Zrobił mi śniadanie i kawe, których nie ruszyłam. Byłam zamknieta w pokoju prawie cały dzien po czym wyszłam napić się wody... zaczął mnie gonić żebyśmy porozmawiali, ale się mu nie udało. Po paru godzinach znowu wyszłam zeby iść po ładowarke do tel... wtedy on błagał, przepraszał itp. ja powiedziałam ze nie chce juz z nim być... zaczął płakać , błagać i chyba z godzinę pukał do drzwi. Ja pojechałam do maca bo byłam juz wtedy taaaaaaaaaaaaaaaka głodna jak wróciłam to na kolanach dalej mnie błagał... postawiłam wtedy warunki ... i zobaczymy jak będzie . Jak narazie (odpukać) jest dobrze. Widział tez ze szukałam hoteli itp.