Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
yveee, to jak u mnie - tez teraz juz 4 ehhh, dlatego trzeba coś działać a nie sie obijac i dobrze że mierzysz, to powinno pomóc w odnalezieniu owulki, a jak nie to zawsze można się wyregulować. A chodzisz na wizyty kontrolne? Co lekarz mowi o takich rzeczach u Ciebie?
-
yveee ten skok możliwe, że na owulke. Twój mąż powinien Ci wspierać bo to przecież Wasza decyzja, mierzenie temp itp. to jeszcze nic strasznego, tylko z drugiej strony jak się będziesz tak bardzo nakręcać na dziecko to możesz się zablokować. Więc proponuje porozmawiać z mężem i przestać aż tak bardzo się nakręcać. Tój mąż może czuć potrzebny Ci się tylko jako tzw. "maszynka do robienia dzieci ".
Isia ja to zup nie gotuje bo mój po takiej ilości roboty się tym nie najada Jak wróci to może pizze zamówie -
mam nadzieję, że nie. przynajmniej tak mi się wydaje. nie robię nic co mogłoby go zmusić. jak wraca to kolacja czeka na stole i to zawsze on przejmuje dowodzenie
dziś zapytał jak tam nasza fasolka i wydaję mi się ze brak dwóch kreseczek tak na niego wpłynął. no ale zobaczymy jutro jak wrócimonia91 lubi tę wiadomość
-
yveee - z facetami to tak jest, że oni tez chcą dzieci ale nie koniecznie chcą wysłuchiwać tych rzeczy o owulacji, mierzeniu temperatury itp to ich chyba przerasta, muisza mieć tylko sygnał dzisiaj działamy i już.
co do Baby and Mama Med, to póki co to jest mój pierwszy cykl i więżę z nim wielkie nadzieje chociaż wiem , że nie ma co się za bardzo nastawiaćhttp://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e