Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia ja też mam kilka modeli, które wyjątkowo mi się podobają
Póki co jestem zgodna z narzeczonym, oboje chcemy brązowy wózek nie taki czysto brązowy, hmm takie capuccino może
U mnie w rodzinie zawsze były różowe dla dziewczynek i niebieskie dla chłopców, trochę mi się te kolory przejadły dlatego chcemy trochę inny kolor, a takie capuccino będzie odpowiednie i dla chłopca, i dla dziewczynki
Julia 07.2015 -
Ja jak na razie nie oglądam wózków, bo wtedy jeszcze bardziej się nakrecam i mi smutno jak dostałam okres 1 października to byłam caly dzień zalamana... W tym miesiącu musimy się chyba bardziej postarać dobranoc, fajnie tu, jutro z Wami popisze, jeśli mogę pozdrawiam.Pati
-
Monia, kubełkowe, tzn jakie? dasz jakieś przykładowe zdjęcie?
Pati, ja na początku też nie umiałam nic dla dzieci oglądać, zaraz mi smutno było, ale ten cykl mam jakiś inny, ciągle uśmiechnięta chodzę, i sobie przeglądam - to wózki, to łóżeczka, to smoczki... Może jeszcze teraz mi się nie przydają, ale przecież to kwestia czasu, jak się będę musiała za nimi rozglądać, więc już teraz się mniej więcej orientuję tak do tego podchodzę i jest mi lepiej.
Pewnie, że możesz, zaglądaj do nas często
Wsparcie dziewczyn stąd dużo daje, wiem co mówię, człowiekowi od razu lepiej jest, jak sobie tu posiedzi, poczyta, popisze
Też już spać uciekam. Kolorowych snów i do jutra :*monia91 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015