Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie się zmienia, kiedyś twierdziłam że stanowczo nikogo przy porodzie nie chcę, a teraz się przełamuję mój jest taką oazą spokoju, wszystko zawsze załatwi, herbatę na zawołanie poda, a to by mi się na pewno wtedy przydało...
Poza tym, co same przyjemności ma mieć, przy poczęciu będzie, to czemu przy rozwiązaniu miałby sobie siedzieć gdzieś na korytarzu, albo już nie daj Boże w domu przed TV -
A slyszalyscie o tym, ze mezczyzni, ktorzy widza porod maja pozniej mniejsza chote na seks? W koncu malo estetycznie to wyglada. Co myslicie na ten temat?
Kotku to fakt, przydalkby sie ktos kto poda wode i wgl ale moj jest bardzo nerwowy wiec lepiej niuech siedzi na korytarzu
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
cześć dziewczyki! a ja wróciła do Was po przerwie weselnej i powiem wam, ze o ile slub pamietam, tak wesela niekoniecznie...wszystko się zlało w jedna kolorową roztańczon a mase i tylko krojenie tortu pamietam i jescze pierwszy taniec nawet zabawy nie wiem jakie były:D ale teraz juz możemy poszerać rodzinę
monia91, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Monia ooo no to właśnie takie mi się podobają, tylko nie skojarzyłam nazwy
Pati nic się nie martw, ta wizyta tylko Wam pomoże
Isia, Pati, mój mnie od dawna namawia na striptiz hahaha, ale też mi jakoś tak dziwnie Isia ale kajdanki dobry pomysł haha, ale byś go zaskoczyła oooo
Mój D. bardzo by chciał być przy porodzie, wręcz błaga o to... zobaczymy, zobaczymy, sama nie wiem czy ja tego chcę, czy nie ale to jego największe marzenie, oglądał na yt porody i jest pewien, że chce to zobaczyć na żywo haha
Isia moim zdaniem to takie o gadanie. Wiesz, to zależy od człowieka. Mąż kuzynki był przy porodzie ich syna, mąż drugiej kuzynki był przy porodach dwóch córek, a żadna kuzynka nie narzeka, żeby im seksu brakowało, wręcz przeciwnie
Ale pewnie mogą być i tacy faceci, którzy później się do seksu zrażą. Różnie to jest.
Kisieńka gratulacje raz jeszcze
Kisieńka lubi tę wiadomość
Julia 07.2015