Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam nie robić przed terminem @, ale widzisz
Ja już sama nie wiem co będzie, nie nastawiam się bo nie wierzę, że się udało. Tylko jak przy takich testach dostanę @ to już nigdy nie zrobię żadnego sikańca. Ani przed, ani po terminie okresu, nigdy -
nick nieaktualny
-
Chciałam zrobić zdjęcie testu ale nie potrafię ;p jak "patrzę" na niego przez telefon to widać wyraźnie a jak już zrobię zdj to jest zamazane ;p Mam talent
Zdenerwuję się tylko jak dostanę @ a one jakąś tam drugą kreskę pokazują Czuję się trochę okresowo, jak jutro do południa nie dostanę to zajdę na betę ;p -
MagdaMuminek wrote:Chciałam zrobić zdjęcie testu ale nie potrafię ;p jak "patrzę" na niego przez telefon to widać wyraźnie a jak już zrobię zdj to jest zamazane ;p Mam talent
Zdenerwuję się tylko jak dostanę @ a one jakąś tam drugą kreskę pokazują Czuję się trochę okresowo, jak jutro do południa nie dostanę to zajdę na betę ;p
Ja juz dzisiJ bym biagla jakby sie kreska pokazaka
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
a co do porodu rodzinnego to ja bym chciała mieć męża przy sobie, duzo moich koleżanek co juz rodziły mówią,ze duzo wsparcia im dal właśnie maz.. Bo to jednak wsparcie mieć go przy sobie i mieć komu paznokcie wbijać z bólu :D:D
zAgatka lubi tę wiadomość
Pati -
Madziu a ile u Ciebie beta kosztuje?
U mnie prywatnie ok. 40 zł, ale w szpitalu za 17 zł robią
Pati, tutaj większość dziewczyn musi czekać na swoje szczęście. Ale warto spokojnie, zobaczysz, że będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 13:34
Julia 07.2015 -
Sana wrote:Madziu a ile u Ciebie beta kosztuje?
U mnie prywatnie ok. 40 zł, ale w szpitalu za 17 zł robią
Pati, tutaj większość dziewczyn musi czekać na swoje szczęście. Ale warto spokojnie, zobaczysz, że będzie dobrze!
U mnie w szpitalu 25 zł .