Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymnie się zawsze zywa choinka marzyła !! od kilku lat kiedy już mogę sobie na to pozwolić kupuje największa jaka jest razem z mężem nasiłujemy się żeby do auta weszła a później do domu w rezultacje jest tak wielka , że mocujemy ją na kołki do ściany aby czasem nie fikła....i trzymamy ją do lutego do walentynek tak nie możemy się nią nacieszyć!! jest najcudowniejsza!
Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywszystkie kolory!! bombki własnorecznie wykonane decoupage, super nowoczesne i pamiątkowe jeszcze z domu z dzieciństwa-kazda sie z czymś kojarzy! ciastka pierniki suszone pomarańcze ...lubie tak:) tylko światełka białe i w duzej ilości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 21:34
-
nick nieaktualny
-
Moja mamuśka jak co to wcześniej przyjedzie. U mnie zawsze na wigilii 15 osób to minimum. Bo ja z moim, mama, babcia, ciotka z mężem, siostry z mezami do tego 5 dzieci, mój kuzyn i tak to jest. A tu i nas jak coś ma być moja mamuśka, siostra, i mojego rodzina, ale u niego to tylko 3 osoby.
-
nick nieaktualnyłee coś mi nie idzie z tym zdjęciem zaraz je wrzucę na profilowe i będzie na święta jak znalazł...swoją drogą uwielbiam święta bożego narodzenia...ten klimat w domu te zapachy co prawda padam ze zmęczenia bo mój mąż potrafi zjeść konia z kopytami choć chudy jak szczapa- takiemu to dobrze ale lubię ten czas...:)bardzo lubię. moja rodzina prawie cała za granicą święta to taka nasza rodzinna sielanka , och chcę już świat!! ale mnie nakręciłyście!!