Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka
Witam się w ten beznadziejny, zimny poranek.
Przyszła mama ja też kiedyś przypierdzieliłam w drzewo narzeczonego autem i to jeeszcze tyłem bo przecież z wstecznych lusterek i szyby korzystają ciapy
Ale na szczęście mi nic nie odpadło wtedy
Miłego Dnia życzę
-
A no może...
Pisałam już do ovufriend na fb, żeby pomyśleli nad aplikacją na smartfony albo chociaż nad mobilną wersją forum, bo strasznie ciężko korzysta się z forum z komórki
Gdyby nie to, to też bym tu pewnie częściej zaglądała. A tak, to nie zawsze chce mi się laptopa włączać.
Julia 07.2015 -
Dziewczynki jestem ;*
Wczoraj po pracy trochę popiłyśmy z kuzynką a później jeszcze znajomi przyjechali i poszliśmy na pizze i tak zleciało do 24 więc nie miałam już sił wchodzić na OF, marzyłam tylko o tym żeby się położyć
Przyszła mama ale się uśmiałam jak czytałam Twojego posta Mąż na pewno się ucieszy hehe
Tak mi się przypomniało jak pisałaś o przywiązywaniu do stołu, że my jak się kochaliśmy na stole to tak sobie zdarłam kość ogonową, że chodzić nie umiałam haha, ech to były czasy...
Monia jak tam u Ciebie? Co z testem bo widziałam, że wykres nadal śliczny;)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Sana wrote:A no może...
Pisałam już do ovufriend na fb, żeby pomyśleli nad aplikacją na smartfony albo chociaż nad mobilną wersją forum, bo strasznie ciężko korzysta się z forum z komórki
Gdyby nie to, to też bym tu pewnie częściej zaglądała. A tak, to nie zawsze chce mi się laptopa włączać.
Ja mam tableta więc jest ok tylko chwilowo jest niedostępny więc też muszę laptopa za każdym razem odpalać ;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.