Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo Isia to widzę, że mamy w tym samym czasie dni płodne
U mnie jutro ma być owulacja.
No Monia, nie dość, że wykres się ciężko uzupełnia, to jeszcze długo się w tematy na forum wchodzi, przynajmniej u mnieIsia93 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualnyWitam kochane:)!! buziulka pocieszyłaś mnie z tym drzewem bo już myślałam ,że sierota ze mnie totalna:) a są lepsze haha bo ja się zagapiłam na ładne wózki chociaż
isia93...Ty zdarłąś kość ogonową a ja kolano o ścianę ale to tez zamierzchłe czasy choć blizna jest i zawsze sie z niej śmiejemy:) Monia a jak z Tobą??! trzymam mocno kciuki niezmiennie od wczorajszego wieczora:)!! miłego dnia kobietki ...u mnie czas na 2 kawe w pracy:)! pozdrawiam serdecznie!! -
Monia bardzo cierpliwa mówisz ?
Sana mi owulkę zazwyczaj wyznacza na 17 dc ale wiadomo, że jest wcześniej niż skok temoki
Czyli Wy też teraz będziecie działać , może będziemy testować razem ?
Przyszła mama ja na szczęście nie mam blizny Ciekawe co powiesz kiedyś dziecku jak Cię zapyta skąd ją maszmonia91 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyno jak co powiem?? wywróciłam się na rowerze:) zresztą ja mam wiele blizn bo zawsze się w coś wpakuje także taka jedna na kolanie to pikuś...a wspominając tą blizne to rzeczywiście śmieszny wieczór był stwierdziliśmy z moim, że pojedziemy do hotelu zaszalejemy a co coś innego niż dom....wyglądało to tak ze jeżdziliśmy od hotelu do hotelu ja ze wstydu nie wychodziłam z auta notabene nigdzie miejsca nie było:) pojechaliśmy na wiochę obok bo ja się uparłam ze sex w hotelu bedzie zabawny były jakies pokoje do wynajęcia....jak wjechaliśmy na podwórko wyszedł jakiś dziadek który mówi , ze tak że super pokoje... choć głównie stał i podziwiał samochód gadał od rzeczy a ja zapadałam sie pod ziemie:) wkońcu zaprowadził nas do jakieś zapyziałej dobudówki łozka, pościel nawet szklanki takie w koszyczku starodawne...hehe to były czasy śmiałam sie jak głupia ze 3 km od domu buszuje w jakimś zawalisku i właśnie w tym zawalisku kolano zdarłam o taką stara ściane:) ale warto było do dziś sie smiejemy jak tamtędy przejeżdzamy:)
monia91, Buziulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:przyszła mama to super wspomnienia macie Wesoło musiało być
no my takie wariaty troche...ja zawsze niespokojna duchem byłam...robie w zyciu same dziwne rzeczy i przynajmniej mi sie nie nudzi, mój zawsze mówi, że przy mnie nigdy się nie zestarzeje bo ciągle coś wymyślam i czuje się jak guwniarz a ma 38 lat juz tak na marginesie:) także wesoło mamy:) lubie takie zwariowane zycie:) przynajmniej czuje ze zyję i wszystkiego spróbowałam:) -
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:no my takie wariaty troche...ja zawsze niespokojna duchem byłam...robie w zyciu same dziwne rzeczy i przynajmniej mi sie nie nudzi, mój zawsze mówi, że przy mnie nigdy się nie zestarzeje bo ciągle coś wymyślam i czuje się jak guwniarz a ma 38 lat juz tak na marginesie:) także wesoło mamy:) lubie takie zwariowane zycie:) przynajmniej czuje ze zyję i wszystkiego spróbowałam:)
I bardzo dobrze, tak powinno być Ja włąśnie teraz czuję, że jakoś życie umyka mi przez palce, przez te starania o dziecko, całkowicie się na tym skupiłam i myślę tylko o tym;/
Będzie trzeba to zmienićprzyszła mama:) lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyszła mama
To spisz swoje opowieści w książce i chętnie z dziewczynami poczytamy
A i ty zarobisz kasiore jak się okaże bestsellerem roku haha
no zimno, zimno..
zima idzie podobno
Mnie dzisiaj czeka pucowanie pomników na cmentarzu i mnie aż rwie do roboty
ooo właśnie tak: