Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Buziulka wrote:
Ja na szczęcie nie muszę tego robić, muszę tylko kupić znicze
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyJa niestety.
Teściowa przyszła się wypieła i musze zrobić to ja z H.
Chociaz ten chetnie by mnie wysłał samą.. Ale co to to to nie
Nie moje pomniki
nie musza byc czyste jak dla mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:06
-
To ja trzymam kciuki,żeby do Was te @ nie przyszły i testy okazały się pozytywne
No ja z moją teściową miałam iśc na grób mojego teścia go posprzątać, ale ta nie ma czasu, a mój P. nawet nie wie dokładnie gdzie jego ojciec lezy Tak własnie wychowała dzieci moja teściowa -
nick nieaktualnyjak już będę w ciąży nie będę robić nic tylko odpoczywąć i się relaksowac po latach boju to czemu nie zajmę się pisaniem:) mówisz i masz ze mna jak z dzieckiem:P a co do pomników dzięki bogu ja nie myję, jakś bozia uzdolniła mnie manulnie więc robię tylko stroiki a myje pomniki i zawozi je reszta rodzinnej ekipy:P:)
-
nick nieaktualnyPrzyszła Mama
to fantastycznie
trza namówić Twojego męża by Cię szybko zapłodnił
mnie niestety Bozia nie obdarzyła manulanie ani artystycznie wiec muszę być od "czarnej" roboty Nie ma letko
Ale ide z moim H wiec to będzie szybka akcja
Nie no, mój wie gdzie kto leży z jego rodzinki (tato, dziadki, pradziadki i małe dziecię - siostra bliźniaczka taty H )a jak nie to szukamy
i to charakterystyczne: O JEST!
Edit: To będzie 50 twarzy Przyszłej Mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:13
przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjakie kupowane dziewczyny wy w prezencie otrzymcie! sana czy na miarę greya to nie wiem ..choć z grzeczności nie zaprzeczę, że dzieje sie różnie ;)i przy pomocy mojej i mojego wyobraźni to i grey by się zaczytał hehe:) monia a Ty też możesz startować najpierw nam opowiedz o grze planszowej , o której wczoraj mi pisałaś kto rusza pionkiem pierwszy:P:P
-
Gra składa się z dwóch plansz, jedna na rozluźnienie (od niej się zaczyna) druga na rozgrzanie Przez całą grę sex jest zakazany Poruszasz się zgodnie z kostką i wykonujesz polecenia z planszy więc albo losujesz karte i wykonujesz zadanie. Gra jest w zestawie z wibratorem, kajdankami, opaską na oczy
przyszła mama:), Buziulka, Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Gra składa się z dwóch plansz, jedna na rozluźnienie (od niej się zaczyna) druga na rozgrzanie Przez całą grę sex jest zakazany Poruszasz się zgodnie z kostką i wykonujesz polecenia z planszy więc albo losujesz karte i wykonujesz zadanie. Gra jest w zestawie z wibratorem, kajdankami, opaską na oczy
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana - musisz pokombinować.
Powiedz, że zamiast na młode mamusie z wózkami zawiesiłaś wzrok na super przystojnym gości a'la Leonardo Dicaprio, Brad Pitt czy kogo tam preferujesz.... zacznij płakać, że mogłaś zginąć na tej ulicy, potem zacznij lamentować dlaczego Twój mąż nie wygląda tak jak on i na sam koniec powiedz, że tylko dobry sex jest w stanie go zrehabilitować w Twoich oczach
I ta daaam
Zapładnianie gotowe
A dziura w zderzaku... spadnie na dalszy plan.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:32
Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBuziulka wrote:Kochana - musisz pokombinować.
Powiedz, że zamiast na młode mamusie z wózkami zawiesiłaś wzrok na super przystojnym gości a'la Leonardo Dicaprio, Brad Pitt czy kogo tam preferujesz.... zacznij płakać, że mogłaś zginąć na tej ulicy, potem zacznij lamentować dlaczego Twój mąż nie wygląda tak jak on i na sam koniec powiedz, że tylko dobry sex jest w stanie go zrehabilitować w Twoich oczach
I ta daaam
Zapładnianie gotowe
A dziura w zderzaku... spadnie na dalszy plan.