Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć kochane ale to miejsce wciąga nie było mnie od 14 i az mnie skręcało:) no ale miałam mega skomplikowany dzień jak zwykle hehe:) mój kochany brat przyjechał z niemiec zobaczył dziure w aucie chciał jakoś ratować prowizorycznie ale się nie dało:) otworzyliśmy więc wina róznej masci i oglądaliśmy ich film z wesela które odbyło się latem ale czad tyle śmiechu super sprawa:) wróciłąm do chałupy stwierdziłąm że upiekę torta przeprosinowego dla mojego za te auto...chłop by sobie chociaż pojadł bo lubi ale jak to po winach....strąciłam mikser - już nie działa rozsypałam mąke - kuchnia czarna:) zamknęłam drzwi dolałam wina i zawitałam do was:P jakies fatum na mnie ciązy:)
monia91, Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno a jak chciałam włączyć nie działa zostawiłam go na podłodze w tym tłumanie mąki:) to ponad moje siły:) ale o dziwo i tak mam dobry chumor...maja naprawde gorzej ...dzisiaj dowiedziałam się, że moja bliska koleżanka poroniłam dzidziusia w 10 tc....oj płakałyśmy razem także moja dziura w aucie, rozbity mikser i kuchnia nie do poznania to naprawdę nic!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA nic ciekawego...
Siedzę w pracy i zamulam ale pocieszam się tym, że dzisiaj piątunio
I jutro święto - spędze troche czasu z H
O pomniki nie pytajcie bo szorowaliśmy je całkiem po ciemku
Ciekawa jestem jak wyszły
Teściowa jak pójdzie zobaczyć to pewnie zawału dostanie hihi
A u Was? jakie plany na dziś?
-
Ja to chcę zakupić inofolic niestety w aptece, mam nadzieje, ze nie zbankrutuje przez to. Zakupić nowy termometr z dwoma miejscami po przecinku
To jest mój plan na dzień dzisiejszy
Szczerze mówiąc to nawet jakoś straciłam ochote na łażenie po cmentarzu -
nick nieaktualnyInofolic... na doz.pl jest po 58zł za 20 saszetek wiec pewnie mniej wiecej tyle zaplacisz w aptece
Ja mam termometr taki ale jeszcze nie używałam go do celów badań nad swoim cyklem ale od stycznia zacznę
Na allegro kiedyś kupiłam ale niestety nie pamiętam jego danych.
fajne są też komputery cyklu ale to zdecydowanie nie na moją kieszeń!
My troche mamy do obskoczenia... u H 2 cmentarze, ja też 2 każde w innej wsi.
No cóż Takie mamy święto -
nick nieaktualny
-
Buziulka ja to w rossmanie zakupie, podobno są z dwoma miejscami. Zainwestuje w pierwsze opakowanie z apteki reszte zamówie z neta, bo chciałabym zacząć dziś pić.
U mojego też są 2 cmentarze u mnie jeden tylko znów ten mój oddalony o 70 km Okazało się jescze, ze skończyło nam się OC -
nick nieaktualnyPewnie w Pabianicach :>
Nie, u mnie to pobliskie wiochy
W rossmanie są po 10 zeta
Microlife
Nam się kończy też jakoś niedługo, w grudniu przegląd... Auto nie nadaje się do jazdy za bardzo
ale rowerem przecież jeździł nikt nie będzie
AhWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 09:23