Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo ty, mój ostatnio przez telefon to załatwił
Babka na maila przysłała to potwierdzenie do dowodu, a jak H miał chwile to odebrał osobiście od niej oryginał
Kochana, teraz to się wszystko (prawie) da
Też bym poszła na zakupy ale w portfelu tylko pajęczyna -
nick nieaktualnyU nas listy przychodzą z przypomnieniem zazwyczaj ale mój często zmienia tych ubezpieczycieli i rżnie to bywa i zwyczajnie, ja buzik, muszę tego pilnować.
Mnie się płaszcz na zime marzy... ale nie widziałam jeszcze żadnych fajnych.
A powinny się już pojawiać.
No i telefon bo mój to graicior.. non stop mi sie wyłącza.
Spróbuje najpierw wymienić mu baterie, jak nie pomoże tooo będziemy musieli coś kupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 09:42
-
O płaszczu na zimę to nie wspomnę ! W zeszłym roku kupiłam ale to takie badziewie, ze tak zmarzłam w nim Widziałam fajny na allegro, ale nie lubie takich zimowych rzeczy kupować na all bo nie wiem czy bedzie dobry, czy np. wejdzie jakaś bluza pod czy coś.
My mamy stałego już ok kilku lat. Zawsze w tym samym. Więc nie wiem. Mój ma do niego dzwonić po pracy. A jak nie to najwyżej nie pojedziemy
-
nick nieaktualnyNieee... ja sobie na allegro nie kupie bo się nie umiem dobrze wymierzyć poza tym tak jak mówisz, nie wiadomo czy coś jeszcze pod niego się wciśnie. Wolałabym to pomacać, zobaczyć przymierzyć
No ale póki co nie widze.
Poza tym cięzko odróżnić płaszcz zimowy od jesiennego
Mam nadzieje, że się coś pojawi na dniach fajnego bo do łodzi nie chce mi się gnać -
nick nieaktualny
-
Monia tulam ;*
Teraz się uda na 100 %
A ja już widziałam sporo płaszczy zimowych
Ja kupiłam rok temu więc nie muszę teraz kupić tylko, że jest bez kaptura ;/
Muszę kupić buty zimowe ;/monia91 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnycześć kochane:) tak póżno was witam ale uwijam się jak w ukropie tyle nawywijałam a mój za godzine stanie w drzwiach...rety!!! na zderzakiu napisałam szminką , że go bardzo kocham i przepraszam:) śmiali się na ulicy ale cóż ...kończe kuchenne rewolucje wskakuje pod prysznic jakoś ogarne te tornada co przeszły przez mą chałupe przez tydzień trzymajcie się ciepło buziale dla was:):*
a monia....przykro mi no ale tak to juz jest z tymi @ inaczej by nas tu nie było i byśmy się nie znały!!! a ja was strasznie wszystkie lubie jak prawdziew kumpele z podwórka!!monia91, futuremama lubią tę wiadomość
-
przyszła mama to uwijaj się szybciutko Największe tornado chyba w kuchni wczoraj zostawiłaś
Isia no cóż tak coś przeczuwałam, ze nici z tego dlatego taka spokojna byłam Mój powiedział, ze przeczyta Greya i będę miała go dosć w tym miesiącu Najlepsze jest to, że mówił to na klatce a akurat sąsiad szedł -
Oj przyszła mama masz szalone pomysły ale ten ze szminką jest bardzo uroczy
Nawet nie wyobrażam sobie Twojej kuchni hihi;D
Ja też cieszę się, że tu trafiłam i mogłam Was poznać Z Wami jest mi łatwiej przeżyć każdą @ ;*przyszła mama:) lubi tę wiadomość
monia91 wrote:przyszła mama to uwijaj się szybciutko Największe tornado chyba w kuchni wczoraj zostawiłaś
Isia no cóż tak coś przeczuwałam, ze nici z tego dlatego taka spokojna byłam Mój powiedział, ze przeczyta Greya i będę miała go dosć w tym miesiącu Najlepsze jest to, że mówił to na klatce a akurat sąsiad szedł
Haha a co, niech wie,że ma sobie kupić za wczasu korki do uszu
No to jak będzie tyle to musi się udaćmonia91 lubi tę wiadomość
monia91 wrote:Ja to jestem od was tak uzależniona, że pierwsze co robie po otwarciu oczu to wchodze do Was zajrzeć Szkoda tylko, że żadna z Was blizej nie mieszka
Dokłądnie;)
Ja teraz jak jestem na lapku to trochę mniej zaglądam ale i tak dużo, ale na tablecie to jestem ciągle zalogowana!
Od lipca 2014 na ovufriend.