Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOO... a u nas mało ludzi było.
a tak lubiłam ten sklep.
U nas się pod koniec robótki halloweenowo zrobiło . Koleżanka przyprowadziła córkę (lat z 8 ) caałą wymalowaną szminką, czarną kredką Jeeej
poszłabym na jakąś wiedźmową ImprezkęWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 14:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo mówisz pociąg i heja?
W klubach to dzisiaj bedzie masakra chyba
mamy fajny Pub KIno, mój kuzyn jest tam nawet DJ aaale nawet nie miałam przyjemności tam być
W tej pracy mojej to raczej przepracowanie się nie grozi (pomijając może jeden wydział)
W końcu to urząd -
nick nieaktualnydaj spokój żeby coś załatwić trzeba mieć stalowe nerwy
ale zazwyczaj to głupie przepisy zycie komplikują, bo ludzie generalnie spoko, fajni
chociaż i znajdą się niemili no ale to jak wszędzie
wiesz, ile ja bym oddała aby mieć tu jakieś konkretne zajęcie? Takie aby mnie zajelo na caly dzień? Tak to siedzisz i patrzysz w te Internety i po 200x to samo
no ale ja nie jestem na etacie wiec co ja moge -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokładnie
Nikt Cie nie kontroluje za bardzo, robisz co Ci sie podoba, mam swoje biurko i pokoj Fajnie jest, tylko ta robota taka mało ciekawa
ALE NIE NARZEKAM. MOGĘ TU PRACOWAĆ DO ŚMIERCIWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 15:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelduje się.
Kuchnia posprzątana, obiad w piekarniku, łazienka błyszczy, pokój ogarnięty, podłogi pomyte... jeszcze tylko pranie i relax relax and piffko z soczkiem
O i żeby było weselej w domu znowu afera jajkowa
tym razem była całka miska jaj, teściowa sprzedała je wczoraj a dzisiaj w sklepie kupowała bo nie ma! ... No i moj H miał dzisiaj kupe na obiad (ziemniki z patelni z masłem) bo nie było co (planowałam jajeczka ). Ale ze mnie gospodyni!!!
Ponadto zaraz ma przyjechać brat H z żona i dzieckiem... i mnie już słabo na samą myśl..
Aj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 17:42