Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój leży w łoożu i ogląda trudne sprawy a ja weszłam sobie na ovu
pijemy piffko i takie mamy halloween
ale faajnie bo razem
kupiłam cukierki dla dzieciaków ale tu dzieciaków brak
Poza tym teściowa ma gości w sensie brata H i się kręcą po całym domu.
Nawet się z nami nie przywitali rodzinka heh
Przeznaczona do gry jest fajna
Chociaż też troche przegięta ale fajnaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 21:10
-
Przegieta ? Z czym ?
To, żeś mi dala książki w sam raz na jutrzejszy dzień.
My też siedzimy we dwoje. Ja aktualnie ogarniam składkę OC przy zamulonym kompie I popijam kukulke, chociaż mam ochotę na piwo chyba się z moim zamienię albo podwedze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buziulka wrote:Ale nie trwało to długo wiec najważniejsze
wynajmujecie teraz mieszkanie czy macie własne?
Kurcze, fajna sprawa mieć własną kuchnie, łazienke
tiru riru tam i siaaam <rozmarzona>
tiru riru Wiadomo o co kaman
Moja teściowa się pytała "po co Ci rolety do kuchni ? Przecież nago nie będziecie łazić " A tu blok w blok i wszystko widać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW bloku pewnie, że wszystko widać. A jeszcze Monia pomyśl ile jest takich wariatów co to specjalnie podglądają
lornetka i jadą z koksem
całe zycie prawie spędziłam w bloku to wiem
Ja tam bym ciekała nago ! A co u siebie jestem cholender! hah
A książka przegieta bo tam badają kobiecy orgazm i to takie sciśle tajne jest przeczytasz to sama ocenisz
I z tym OC w pt wieczorem to przeginasz to nawet ja tak nie robieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 21:43
-
nick nieaktualny
-
No przecież jej tego nie powiedziałam Ona pewnie myśli ze my tiru riru po Bożemu
To ciekawy dzień mnie jutro czeka
Ojj bo mój miał załatwić, ale nie miał czasu i zrobiłam przelew dostaliśmy mailem papiery na 30 dni, a normalne dosla pocztą
Heh. Wzajemnie :*
-
nick nieaktualnyWitam, witam
I zaraz zmykam
Miłego Dzionka
Futuremama - my też gotujemy oddzielnie, sama zakupy robie, ogólnie próbowałam wszystko oddzielić jak najbardziej się da bo pod jednym dachem to trudno.
Tylko za rachunki nikt się nie chce dokładać i sami pokrywamy -
Cześć dziewczyny;*
Pati trzymam mocno kciuki za dwie kreski jutro
Ja też mieszkam z teściami i rodzeństwem mojego ;/ Mimo, że są spoko to wolałabym mieszkać sama, robić to co chcę i jak chcę, teraz niby nikt mi się za bardzo nie wpiprza ale nie lubię jak ktoś udziela mi "dobrych rad", przecież mogę mieć swoje zdanie i swój sposób na robienie pewnych rzeczy a niektórzy niestety nie umieją tego zaakceptować ;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.