Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja jestem taka strasznie senna od jakiegoś czasu
myślę, że ja powinnam własnie zapadać w sny zimowe
aczkolwiek od kąd zaczełam brac magnez to jakby lepiej..
Jak mojego wygnam do roboty to będę z Wami siedziała w przerwie pomiedzy drzemkami
Ej. Mam takie pytanko.. u was też w kalendarzu, na wykresie wszystko jest czarne.. bo ja tam sobie zaznaczam tiru riru i leki i nic poza tym ale zaznacza sie na czarno wszystko :>Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 10:38
-
nie ma kasy nie ma kolorków, niestety
muszę się pochwalić, że przez ostatni tydzień udało mi się wszystko do ślubu przygotować wystrój sali zaplanowany, sukienka się skraca u krawcowej, jak będę miała chwilkę to wam wrzucę zdjęcia jak będę umiała
-
nick nieaktualny
-
Buziulka ja to Ci powiem, ze troche żałuj tego mojego wesela Tzn. było tak jak sobie zaplanowałam i wymarzyłam, ale teraz zrobiłabym to chyba trochę inaczej Tzn. wesele by było ale krótsze i zaraz po chciałabym pojechać w jakąś supr podróż po ślubną. (Mieliśmy wesele z poprawinami )
-
nick nieaktualnyczyli trochę tak po amerykańdżańsku
w podróż poślubną zaraz po ślubie z puszkami na sznurkach za samochodem
Ja to sama nie wiem jakbym chciała, żeby to wyglądalo.
Ale myślę, że przystaniemy na ślubie cywilnym / kościelnym i małym przyjęciem (70 osób tak liczyliśmy). bez poprawin bo to i tak każdy na kacu przychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 12:23
-
nick nieaktualny