Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny.. i tam są drzwi, koniec imprezy
Jak się pojawi perspektywa jakaś mojego ślubu to się zgłoszę do Ciebie, doświadczonej
ja byłam w lipcu na weselu u znajomych naszych i wesele było full wypas i też było super tylko na poprawiny poszłam sama bo mój niedomóg :p
my jak liczylismy to wyszło 70 ale to taka górna granica... ja licze na jakieś 60 w realu bo to w sumie tylko taka najblizsza rodzina dla H a ja mam mała bardzo rodzine, zamknietą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 12:37
-
nick nieaktualnyśliwkowy torcik mu wyszedł ( czytaj śliwowica )
A ja miałam wtedy taki dzień, że nic mnie nie ruszało.
Dopiero na poprawinach zabalowałaam....
No zobaczymy jak to u nas wyjdzie
Bardzo bym chciała wziąć ślub
tylko ta kasa... ah
Monia to świetnie, że się podobało i że sie udało i że będziesz wspominać duuuzo duuużo latWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 12:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwester
Dobre pytanie
Ja w zeszłym roku miałam takiego beznadziejnego sylwestra.... i moja kumpela mówi (ta od celowania drinków w chłopaka), że to przez to te nieszczęścia w tym roku
A w tym roku nie mam zielonego pojęcia... ja bym chętnie poszła na jakiś bal ale mój nie przepada za takimi imprezami bo kiedyś dałam popis na takim sylwestrze i nie może mi tego wybaczyć
-
nick nieaktualnyNas na "domówkę" zaprosił kolega. Na początku nie chcialam iść, mówie że posiedzimy razem, zrobimy cos dobrego do zjedzenia a o północy wyjdziemy na ulice i napewno beda znajomi to się ubawimy... ale ten nie, że do A musimy iść (kolega ten polany drinkiem) bo dzownił, zapraszał nas tak bardzo. I poszlismy w końcu.. a co sie okazało?
Przyślismy do nich to A już spał (bo był juz pijany), jego dziewczyna w listopadzie urodziła dziecko wiec napić się nie mogła z nami (karmiła), poza tym była zła na A wiec atmosfera napieta no i rodzicce A na szybko robili poczęstunek bo A niepoinformował nikogo, że my przyjdziemy . No klapa totalna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny