Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jejku, jak ja bym chciała kończyć pracę o 15:30 albo chociaż 17... Miałabym tyle czasu na gotowanie, sprzątanie i masę innych rzeczy. Tak to wychodzę koło 19 jak uda mi się ze wszystkim uwinąć, po drodze zakupy i o 20 jestem w domu. Szybko coś ugotuję, ogarnę i już jest 22...
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Ja ogarnelam juz moje przeneblowanie zawartości szafek kuchennych i stwierdzam,że teraz mam więcej miejsca
Co gotuje to jeszcze nie wiem. Zaraz się będę zastanawiać
No to super niespodzianka była! Ale kosztowna
I coś wybrałaś ?
Ja jeszcze odkurzyc musze bo trochę nasyfilam w tej kuchni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wybrałam... bo czytam te komentarze i czytam, to kazdy telefon to szmelc, ten szmalc, tamten szmelc, wszystko szmelc ... (taki do 300- 500zł bo potrzebuje tylko na rok czasu) a na dobry to chyba z 2000zł trzeba dać
Kosztowne, kosztowne... bo to był skok dla nich dwóch, potem romantyczna kolacja przy świecach i grajkiem, noc w hotelu z wieeeelką wanną.. wszystko udekorowane płatkami róż ..
A i jak lądowali to był rozłożony wielki napis: Na zawsze razemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 11:31
-
nick nieaktualny
-
Karteczki popisze, co bym się sama przy okazji nie pogubila
Chyba zrobię zupę gulaszowa Przy okazji zostanie na jutro. Zresztą mój późno wraca.
No niestety tak to już jest z tymi telefonami. Czasami lepszy jest tańszy niż droższy. A opinie to i na każdego znajdziesz negatywne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buziulka, ja przez 3 lata miałam samsung galaxy s II i byłam bardzo zadowolona, dopiero pod koniec używania zaczął się zawieszać, ale to chyba ze względu na ilość zdjęć i plików jakimi był obładowany
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r.