Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeraz to ja jestem za gruba
Jeden facet mi powiedział, że nadaje się tylko do sesji na rajstopy bo ma dlugie nogi a drugi w sumie nic nie powiedział... zwyczajnie nie oddzwonił.. i się skończyła moja przygoda
ale mam pamiątkeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 07:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChciałam skok ze spadochronu aleee ceny są za wysokie póki co dla mnie
może kiedyś
Znajomi skakali na zareczyny
pokaze wam filmik
http://www.youtube.com/watch?v=BcbkHDH-Zls
super sprawa
gdybym wiedziała, że na bank nie dostane zawalu to też bym skoczyła -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry słoneczka :*
Ale żeście się rozpisaly
Buziulka ja też nie lubię oglądać się na zdjęciach, z reguły po prostu nigdy nie oglądam. Ale te z wesela to mogłabym na okrągło ! Nie uważam żebym wyszła jakoś super, ale po prostu mi się podobają.
Tez uwielbiam robić zdjęcia. Mam robić sesje mojej chrzesnicy na rocznicę komuni.
Mi to zawsze marzył się skok ze spadochronem. Chciałam skakać jak nad morzem byliśmy w tym roku, ale z cena to przegieli -
nick nieaktualny
-
Witam się kochane i zaczynam kolejny dzień ciężkiej pracy. Będę zaglądała od czasu do czasu i sprawdzała o czym tam znowu plotkujecie.
Monia, sukienka faktycznie zjawiskowa, a Ty pięknie w niej wyglądałaś
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
ja niestety jestem już tak przyzwyczajona do wczesnego wstawania, że nawet w weekend jak mogę dłużej pospać to budzę się o 7 i nie wiem co ze sobą zrobić i nie ma większego znaczenia o której pójdę spać
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r.