Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:Siemandero żyje we łbie sie troche kręci ale gorzej nie jest:) tak mam w dupie lekarzy, że sie z wami na ovufrendzie poleczę
wiecie mój mnie teraz rozbawił jak cholera:) mówie mu o drożności jajowodów o tym, że mnie to pewnie niebawem czeka i o tych zrostach bo to przecież ciężko połapać ....a on na to coś Ty Moniek tobie to nie grozi przecież ty chuda jesteś zarastają takie rzeczy otyłym kobietom jak juz duzo tłuszczu na brzuchu maja:) o jej:)
nieźle
widzę, że tutaj fanki Greya -
nick nieaktualnyno jasne Pola, że z nas fanki- wszystkiego co miłe i przyjemne....Pola jak to pięknie brzmi wkońcu zrobie sobie i moją Pole!!- to tak na marginesie:)
a co do Greya to przecież ja mam pisać następne tomy jak już zaciąże jaki to miał być tytuł Monia pamietasz?Pola_x, monia91 lubią tę wiadomość
-
przyszła mama:) wrote:no jasne Pola, że z nas fanki- wszystkiego co miłe i przyjemne....Pola jak to pięknie brzmi wkońcu zrobie sobie i moją Pole!!- to tak na marginesie:)
a co do Greya to przecież ja mam pisać następne tomy jak już zaciąże jaki to miał być tytuł Monia pamietasz?
coś w tym jest
chciałabyś takie imię dla córki? -
nick nieaktualnyno moja Polcia Poleczka kochana taka piękna różowa królewna Pola i tylko Pola czekam już na małą cholere 2 lata ale kiedyś się uda i bedzie to tylko Pola!!!
Kurde wiecie już niby temat olałam nie mierze temp wziełam na luz ale po dzisiejszej wizycie jak wiem ,ze piękny pęcherzyk pękł to juz znowu się nakręcam a 22 lis pewnie zaliczę wielkiego listopadowago wała a nie groszka:)...no nic
dobra kochane lece jednak we łbie mi sie kreci po tym dzisiejszym upadku dobrze , ze ten zakręcony łeb mi na pół nie pękł.
Dobrej nocki:*:* -
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:no moja Polcia Poleczka kochana taka piękna różowa królewna Pola i tylko Pola czekam już na małą cholere 2 lata ale kiedyś się uda i bedzie to tylko Pola!!!
Kurde wiecie już niby temat olałam nie mierze temp wziełam na luz ale po dzisiejszej wizycie jak wiem ,ze piękny pęcherzyk pękł to juz znowu się nakręcam a 22 lis pewnie zaliczę wielkiego listopadowago wała a nie groszka:)...no nic
dobra kochane lece jednak we łbie mi sie kreci po tym dzisiejszym upadku dobrze , ze ten zakręcony łeb mi na pół nie pękł.
Dobrej nocki:*:*
Pola piękne imię też mi się bardzo podoba.
Na pewno kiedyś sie uda :*przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc :* Ciekawe co zrobisz jak będzie chłopczyk
Pola no niestety trochę daleko mamy.
My z Buziulka to się jeszcze w Łodzi możemy spotkać
Ja Filipa lub LilleWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 21:14
Buziulka lubi tę wiadomość