Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurde dziewczyny nie bylo mnie chwile a tu znow tyle stron do nadrobienia.. Wogole wpadl moj Ł. do domu z pracy krzyku narobil dawaj dawaj jedziemy na zakupy zbieraj sie raz dwa bo sklepy pozamykaja.. Biegiem odkladaj ten telefon nawet nie mialam czasu sie z Wami pozegnac jaki ten czlowiek jest zakrecony czasami to nie wyrabiam :p
Kolorowych Wam wszystkim Laleczki i przy okazji Dzien dobry tym ktore sie zerwa skoro swit a ja bede jeszcze smacznie spalaBuziulka, monia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Część dziewczynki ;*
Sana to my też mamy podobny gust hehe
A ja jak zwykle o tej porze ledwo wstałam i wlazłam na forum w szlafroku i okropnie chce mi się jeść ale robić to już nie i zapycham się na razie chrupkami
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyObiad mam z wczoraj czyli spaghetti...
jutro coś będe kminić.. ale pomysłów zero..
chyba skrzzdełka upiekę i i tyle..
z tymi obiadami!
Tak mi się marzy własna lodówka... abym ją mogła zapchać całą swoim żarciem i nie musiała robić czegoś z niczego albo za każdym razem lecieć do sklepu.. -
Cześc Isia :*
Hehe, no ja ostatnio wyjątkowo najpierw się ubieram i przechodzę do salonu
Zdąrzylam już pozmywać i ogarnąć kuchnie.
Patrzcie co mój siostrzeniec mi przysłał (16 l.) http://www.sexgadzet.pl/pl/c/50-twarzy-Greya-akcesoria-erotyczne-Fifty-Shades-of-Grey/160/1
Buziulka wiem o co chodzi .. My jak u teściowej mieszkaliśmy to ta picka siedziała w domu na dupie, a my pracowaliśmy to nawet obiadu nie zrobiła Mieszkając tam wydawaliśmy więcej na żarcie niż teraz jak na swoim jesteśmy. A wtedy to człowiek kupował to co potrzebował, nie to co teraz. Zakupy to ja tam robiłam, a ta korzystałaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:18
Isia93 lubi tę wiadomość
-
Haha fajnego masz siostrzeńca
No to Ty dobra jesteś, ja to mam takiego lenia od jakiegoś czasu, że w szlafroku to bym mogła cały dzień przesiedziećmonia91 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny