X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sytuacja mam nadzieje, że jest tylko chwilowa :)
    nieługo bede miała własne em i będzie gicior :D

To Monia :D
    masz spokój :D

monia91 lubi tę wiadomość

• inaa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam cudowną teściową.. ale fajnie ze mieszka 70 km od nas...

monia91, Isia93 lubią tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo i baardzo dobrze :D Bo jej marudzenia już nie zniosę :P Obraziła się jak ostatnią jej wygarnęłam :D

No wytrzymasz :* Lepsze to niż wynajmowanie :)

20140607580117.png
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia to się cieszysz co? :D

Ja też niestety mieszkam z teściami i mimo że ich lubię i nie narzekam to też nie zawsze jest różowo.
    Często gadamy z moim żeby coś znaleźć swojego z tym, że ja nie mam pracy więc jest bardzo kiepsko ;/ Tu przynajmniej czynszu nie musimy płacić

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz też mieszkamy u siebie bo dom, podwórko należy do H po jego ojcu. (Tesciowa i tesc nie mieli slubu). Wiec tylko brać ślub to będzie i moje :D i nikt mi nie podskoczy hehe :D

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nasi mieszkaja 250 km od nas i jest spokoj.. kontakt telefoniczny i od czasu do czasu na weekend zagladamy i jest dobrze :)

Isia93, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość

• Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wszystkim:)
    Wiecie co?? ja mieszkam z teściami u męża ale po miesiącu już powiedzieliśmy że będziemy gotować osobno..bo bo ja mojego M bratu nie bede za free gotować bo on jest na garnuszku rodziców co jest tylko rok młodszy ode mnie...a i lodówke też mamy swoja przed ślubem był warunek lodówka osobna i nie ma problemu że Sławek szwagier coś wyżrre bo on to potrafi jeść co mu do gęby wpadnie...>(
    Teściową mam fajną ale Teść i szwagier to nerwy mi szarpią obaj maja podobne charaktery i na po prostu ich nie znoszę dobrze że mój przydał się do teściowej.

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka to już jak Twoje hehe :D

Isia no przecież płakac nie będę :P

Truskaweczka Witaj :)

Bo najlpeiej to samemu :P

Jak moja mama była u nas w styczniu na tydzień to też powoli mnie szlag trafiał :D

Buziulka lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojego tez nie musiałabym namawiać na drugą lodówke :D
    powiedzialabym mu, że bede mu piffka chlodzić to by mi chłopak kupił :D ale nie ma gdzie postawić.

wiec musze czekać czekać czekać :D
    A jak nie to wynajme sobie kawalerke w bloku.

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka no to jesteście w dobrej sytuacji ;)

Truskaweczka ja mam dokładnie to samo z braćmi mojego, a teściowa to ich zawsze tak broni mimo, że dla niej też to na gorsze wychodzi ;/

Buziulka lubi tę wiadomość

ZGWAp2.png

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nam tez nie ma za bardzo miejsca ale stoją dwie i mi to wisi ja nie będę innych utrzymywać :)

MaDalenkA, Isia93, Buziulka lubią tę wiadomość

25.png
    Mili <3

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia93 wrote:
    Buziulka no to jesteście w dobrej sytuacji ;)

Truskaweczka ja mam dokładnie to samo z braćmi mojego, a teściowa to ich zawsze tak broni mimo, że dla niej też to na gorsze wychodzi ;/

Widzisz to jest jakaś plaga moja koleżanka tez tak ma i do tej pory szwagier wyjada jej obiad dla jej męża...ja bym sie wstydziła tak komuś coś zjeść

25.png
    Mili <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bym chciała jeszcze oddzielną łazienke.. abym mogła sobie obstawić swoimi kosmetykami bo na dzien dzisiejszy połowe trzymam w pokoju a ten nasz pokoik to też malutki 2,5 m x 3,5m może...

No nie da rady :P musze miec własne em i koniec kropka :D
    jestem aspełeczna (jak to kiedyś powiedziała mi siostra zakonna) i tyle :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:06

Isia93 lubi tę wiadomość

• inaa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahahahhaa nie ma to jak swoje eM ... teraz kupujemy drugie i bedziemy sie w grudniu przeprowadzac... heh ... czyli mega duzo roboty mnie czeka...

a to wszystko dla przyszłego fasolka ... bo teraz mamy M3 i kupujemy wieksze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:07

Isia93, Buziulka lubią tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka250 wrote:
    Widzisz to jest jakaś plaga moja koleżanka tez tak ma i do tej pory szwagier wyjada jej obiad dla jej męża...ja bym sie wstydziła tak komuś coś zjeść

Ja też bym się wstydziła no ale inni niestety nie mają skrupułów;/

Buziulka ja wszystkie kosmetyki trzymam w pokoju ;/

ZGWAp2.png
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa wrote:
    ahahahhaa nie ma to jak swoje eM ... teraz kupujemy drugie i bedziemy sie w grudniu przeprowadzac... heh ... czyli mega duzo roboty mnie czeka...

a to wszystko dla przyszłego fasolka ... bo teraz mamy M3 i kupujemy wieksze

Zazdroszcze ;)

ZGWAp2.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u nas tez tak było jak mieszkałam u teściowej. Nie dość, ze to co kupwalismy to i tak wszyscy wyjadali (teściowa i brat), to jeszcze ta picka siedząc w dmu 24h nawet obiadu nie zrobiła mimo, ze ja zakupy zrobiłam, to ja wracalam z pracy gotowałam i ta też jadła :/ Zresztą teraz nie jest inaczej :/ Brat mojego wyszedł ze szpitala to nawet obiadu nie robi podobno :/ To jak facet ma dojśc do zdrowia jak obiadu nie ma ?? Aaa ona gotuje tylko zalewajke ( bleee)
    i watróbke (bleeeeeee ).

My też byliśmy zmuszeni do wynajęcia kawalerki na 2 miesiące, bo nie dało się tam wytrzymać. I najlepsze jest to, że wyszło nas to taniej.

20140607580117.png

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kchana ja mam dopiero mały pokój nasze łózko duże ale zajmuje 3/4 szerokości pokoju...a z łazienką to na sama myśl nie chce sie denerwować;( tylko ja sprzątam bo po ślubie odermontowalismy ja z M i chyba myślą ze do mnie nalazy sprzątanie ale wszyscy korzystają mojemu M tez to sie nie podoba ale no co mamy zrobić teraz jak dziecko będzie to nie wiem jak my w tym małym pokoju damy rade bo nie mamy osobnego dla dziecka a zanim piętro zaczniemy dostawiać to nie wiem kiedy tam sie wprowadzimy na razie sa tylko plany :(

25.png
    Mili <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dla siebie robimy na razie kawalerke w domu obok (taki budynek gospodarczy), tam miał kiedyś H swój pokój i było super :D
    mogłam sobie jęczeć w nocy ile wlazło :D
    mieliśmy swój piecyk, czjniczek tylko z łazienką ciężko bo łazienka była w domu głównym..
    a to były czasy kiedy mieszkał z nimi brat H i on zajmował pokój ten co teraz my.
    Obok jego pokoju urzędował jego ojciec. Teściu zmarł i zostało wolne pomieszczenie + nasz pokój wiec będzie salon z sypialnią, kuchnia z barkiem i łazienka :) mała kawalerka.. tylko do generalnego remontu.

A w głównym domu i na to bierzemy kredyt bedziemy robić poddasze aby w przyszłości zrobic tam pokoje dla dzieci :)
    przebudowywać centralne aby ogrzać dwie chałupki
    no i takie pierdoły jak podłoga, ściany, sufit

Isia93 lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego odwlekaliśmy dzidziusia przez 2 lata bo nie wiedziałam jak sobie damy rade w małym pokoju ale musimy na co mamy czekać jak i tak nic sie nie zmieni:(

25.png
    Mili <3
‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ