X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sytuacja mam nadzieje, że jest tylko chwilowa :)
    nieługo bede miała własne em i będzie gicior :D

To Monia :D
    masz spokój :D

monia91 lubi tę wiadomość

• inaa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam cudowną teściową.. ale fajnie ze mieszka 70 km od nas...

monia91, Isia93 lubią tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo i baardzo dobrze :D Bo jej marudzenia już nie zniosę :P Obraziła się jak ostatnią jej wygarnęłam :D

No wytrzymasz :* Lepsze to niż wynajmowanie :)

20140607580117.png
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia to się cieszysz co? :D

Ja też niestety mieszkam z teściami i mimo że ich lubię i nie narzekam to też nie zawsze jest różowo.
    Często gadamy z moim żeby coś znaleźć swojego z tym, że ja nie mam pracy więc jest bardzo kiepsko ;/ Tu przynajmniej czynszu nie musimy płacić

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz też mieszkamy u siebie bo dom, podwórko należy do H po jego ojcu. (Tesciowa i tesc nie mieli slubu). Wiec tylko brać ślub to będzie i moje :D i nikt mi nie podskoczy hehe :D

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nasi mieszkaja 250 km od nas i jest spokoj.. kontakt telefoniczny i od czasu do czasu na weekend zagladamy i jest dobrze :)

Isia93, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość

• Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wszystkim:)
    Wiecie co?? ja mieszkam z teściami u męża ale po miesiącu już powiedzieliśmy że będziemy gotować osobno..bo bo ja mojego M bratu nie bede za free gotować bo on jest na garnuszku rodziców co jest tylko rok młodszy ode mnie...a i lodówke też mamy swoja przed ślubem był warunek lodówka osobna i nie ma problemu że Sławek szwagier coś wyżrre bo on to potrafi jeść co mu do gęby wpadnie...>(
    Teściową mam fajną ale Teść i szwagier to nerwy mi szarpią obaj maja podobne charaktery i na po prostu ich nie znoszę dobrze że mój przydał się do teściowej.

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka to już jak Twoje hehe :D

Isia no przecież płakac nie będę :P

Truskaweczka Witaj :)

Bo najlpeiej to samemu :P

Jak moja mama była u nas w styczniu na tydzień to też powoli mnie szlag trafiał :D

Buziulka lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojego tez nie musiałabym namawiać na drugą lodówke :D
    powiedzialabym mu, że bede mu piffka chlodzić to by mi chłopak kupił :D ale nie ma gdzie postawić.

wiec musze czekać czekać czekać :D
    A jak nie to wynajme sobie kawalerke w bloku.

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka no to jesteście w dobrej sytuacji ;)

Truskaweczka ja mam dokładnie to samo z braćmi mojego, a teściowa to ich zawsze tak broni mimo, że dla niej też to na gorsze wychodzi ;/

Buziulka lubi tę wiadomość

ZGWAp2.png

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nam tez nie ma za bardzo miejsca ale stoją dwie i mi to wisi ja nie będę innych utrzymywać :)

MaDalenkA, Isia93, Buziulka lubią tę wiadomość

25.png
    Mili <3

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia93 wrote:
    Buziulka no to jesteście w dobrej sytuacji ;)

Truskaweczka ja mam dokładnie to samo z braćmi mojego, a teściowa to ich zawsze tak broni mimo, że dla niej też to na gorsze wychodzi ;/

Widzisz to jest jakaś plaga moja koleżanka tez tak ma i do tej pory szwagier wyjada jej obiad dla jej męża...ja bym sie wstydziła tak komuś coś zjeść

25.png
    Mili <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bym chciała jeszcze oddzielną łazienke.. abym mogła sobie obstawić swoimi kosmetykami bo na dzien dzisiejszy połowe trzymam w pokoju a ten nasz pokoik to też malutki 2,5 m x 3,5m może...

No nie da rady :P musze miec własne em i koniec kropka :D
    jestem aspełeczna (jak to kiedyś powiedziała mi siostra zakonna) i tyle :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:06

Isia93 lubi tę wiadomość

• inaa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahahahhaa nie ma to jak swoje eM ... teraz kupujemy drugie i bedziemy sie w grudniu przeprowadzac... heh ... czyli mega duzo roboty mnie czeka...

a to wszystko dla przyszłego fasolka ... bo teraz mamy M3 i kupujemy wieksze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:07

Isia93, Buziulka lubią tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka250 wrote:
    Widzisz to jest jakaś plaga moja koleżanka tez tak ma i do tej pory szwagier wyjada jej obiad dla jej męża...ja bym sie wstydziła tak komuś coś zjeść

Ja też bym się wstydziła no ale inni niestety nie mają skrupułów;/

Buziulka ja wszystkie kosmetyki trzymam w pokoju ;/

ZGWAp2.png
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa wrote:
    ahahahhaa nie ma to jak swoje eM ... teraz kupujemy drugie i bedziemy sie w grudniu przeprowadzac... heh ... czyli mega duzo roboty mnie czeka...

a to wszystko dla przyszłego fasolka ... bo teraz mamy M3 i kupujemy wieksze

Zazdroszcze ;)

ZGWAp2.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u nas tez tak było jak mieszkałam u teściowej. Nie dość, ze to co kupwalismy to i tak wszyscy wyjadali (teściowa i brat), to jeszcze ta picka siedząc w dmu 24h nawet obiadu nie zrobiła mimo, ze ja zakupy zrobiłam, to ja wracalam z pracy gotowałam i ta też jadła :/ Zresztą teraz nie jest inaczej :/ Brat mojego wyszedł ze szpitala to nawet obiadu nie robi podobno :/ To jak facet ma dojśc do zdrowia jak obiadu nie ma ?? Aaa ona gotuje tylko zalewajke ( bleee)
    i watróbke (bleeeeeee ).

My też byliśmy zmuszeni do wynajęcia kawalerki na 2 miesiące, bo nie dało się tam wytrzymać. I najlepsze jest to, że wyszło nas to taniej.

20140607580117.png

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kchana ja mam dopiero mały pokój nasze łózko duże ale zajmuje 3/4 szerokości pokoju...a z łazienką to na sama myśl nie chce sie denerwować;( tylko ja sprzątam bo po ślubie odermontowalismy ja z M i chyba myślą ze do mnie nalazy sprzątanie ale wszyscy korzystają mojemu M tez to sie nie podoba ale no co mamy zrobić teraz jak dziecko będzie to nie wiem jak my w tym małym pokoju damy rade bo nie mamy osobnego dla dziecka a zanim piętro zaczniemy dostawiać to nie wiem kiedy tam sie wprowadzimy na razie sa tylko plany :(

25.png
    Mili <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dla siebie robimy na razie kawalerke w domu obok (taki budynek gospodarczy), tam miał kiedyś H swój pokój i było super :D
    mogłam sobie jęczeć w nocy ile wlazło :D
    mieliśmy swój piecyk, czjniczek tylko z łazienką ciężko bo łazienka była w domu głównym..
    a to były czasy kiedy mieszkał z nimi brat H i on zajmował pokój ten co teraz my.
    Obok jego pokoju urzędował jego ojciec. Teściu zmarł i zostało wolne pomieszczenie + nasz pokój wiec będzie salon z sypialnią, kuchnia z barkiem i łazienka :) mała kawalerka.. tylko do generalnego remontu.

A w głównym domu i na to bierzemy kredyt bedziemy robić poddasze aby w przyszłości zrobic tam pokoje dla dzieci :)
    przebudowywać centralne aby ogrzać dwie chałupki
    no i takie pierdoły jak podłoga, ściany, sufit

Isia93 lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego odwlekaliśmy dzidziusia przez 2 lata bo nie wiedziałam jak sobie damy rade w małym pokoju ale musimy na co mamy czekać jak i tak nic sie nie zmieni:(

25.png
    Mili <3
‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ