Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, ja bym zjadła spaghetii
mnie dziś mój zabiera na zakupy miałam masakryczny tydzień, może jak kupię sobie jakiś ciuch to poprawi mi się nastrój.
Jutro jadę do rodziców, wszyscy chorzy w domu, mama zapalenie oskrzeli, tatę też coś złapało, a brak na antybiotyku od zeszłego tygodniu.
Ugotuje im obiad, posprzątam i troszkę porozpieszczamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:17
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
U Nas to największe kłótnie są o kase ;/ Mają 2 razy więcej od Nas a ciągle do mojego przychodzą żeby pożyczył a jak nie to foch ;/
No jak to będzie jak będzie dziecko?? Przecież dziecko kosztuje sporo więc chciałam trochę przyoszczędzić już żeby coś tam było jak już będę w ciąży, jakiś wózek kupić itp ale się nie da;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
No właśnie ja zawsze mojemu mówię nie dawaj i koniec, ale on później miękknie i mówi, że nie może pozwolić na to żeby nie mieli co jeść ;/
No ale przecież jak zawsze będzie pożyczał to się nie nauczą oszczędzać ;/ Ale ostatnio się postawił
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nieźle dał mi w kość ten tydzień ale wszyscy chyba czują zbliżający się długi weekend. Klienci nie piszą, nie dzwonią. Szefowa też nie męczy, za to czas leci baaaaardz wolno
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny