X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka250 wrote:
    Kchana ja mam dopiero mały pokój nasze łózko duże ale zajmuje 3/4 szerokości pokoju...a z łazienką to na sama myśl nie chce sie denerwować;( tylko ja sprzątam bo po ślubie odermontowalismy ja z M i chyba myślą ze do mnie nalazy sprzątanie ale wszyscy korzystają mojemu M tez to sie nie podoba ale no co mamy zrobić teraz jak dziecko będzie to nie wiem jak my w tym małym pokoju damy rade bo nie mamy osobnego dla dziecka a zanim piętro zaczniemy dostawiać to nie wiem kiedy tam sie wprowadzimy na razie sa tylko plany :(

no u nas na biede łóżeczko by weszło ale spacerów urządać już by nie było gdzie. my mamy w pokoju łózko, mały segmencik i biurko z telewioro-monitorem. A jak byłam w ciązy to ja chciałam sie zamienić pokojami z teściową bo ona sama zajmuje cały duży pokój.. (mniej wiecej jak to w blokach jest... mały pokój, duży pokój, łazienka z kotłownia i kuchnia) i spokojnie by wszystko weszło to powiedziała nam, że nie ma mowy, gdzie ona będzie gości przyjmować :/

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jęczeć ile wlezie :D :D :D

No to fajnie, ze przynajmniej macie jak i gdzie :)

20140607580117.png
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jest Buziulka trochę roboty ale przynajmniej będzie Wasze ;)
    A u Nas to jest tak skomplikowana sytuacja, że szkoda gadać ;/

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka wrote:
    no u nas na biede łóżeczko by weszło ale spacerów urządać już by nie było gdzie. my mamy w pokoju łózko, mały segmencik i biurko z telewioro-monitorem. A jak byłam w ciązy to ja chciałam sie zamienić pokojami z teściową bo ona sama zajmuje cały duży pokój.. (mniej wiecej jak to w blokach jest... mały pokój, duży pokój, łazienka z kotłownia i kuchnia) i spokojnie by wszystko weszło to powiedziała nam, że nie ma mowy, gdzie ona będzie gości przyjmować :/
    No u nas tez nie ma innej opcji u nas mieszka ciotka mojego ma krzywy ryj...bo to jest jej dom rodzinny i przyszła z miasta niby opiekować sie babcia mojego m a opiekowali sie nią teściowie jak żyła ale już 6 lat nie żyje i nadał pokój z kuchnia zajmuje a my będziemy musieli sie dusić ale co jej sie należny i nikt nie może jej wygonić:( PARANOJA

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia91 wrote:
    Jęczeć ile wlezie :D :D :D

No to fajnie, ze przynajmniej macie jak i gdzie :)

No teraz to nie, bo mieszkamy w głównym domu. brat H się ożenił i początkowo mieszkali z nami :D synowa nie wytrzymała, zgarnęła synalka teściowej i pojechała do rodziców mieszkać, bo było tak : jaka to ona zła, niedobra, nic nie umie, za dużo je i tak dalej...
    a teraz jaka ona jest kochana bo dziecko urodziła haha :P
    W ogóle oni są dla mnie dziwni i to co robią to przechodzi czasem ludzkie pojecie.. Nie lubimy sie ogólnie.

Isia u nas też jest wszystko tak skomplikowane ale o tym to bym mogła tomy napisać powieści.. U mnie u rodziców jest to samo.. patologia totalna.
    Dlatego ja chce mieć swój własny dom, swoją rodzine i nie przejmowac się resztą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:22

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo z rodziną to się najlepiej na zdjęci wychodzi ! Ot co i to jest szczera prawda ! :) W mojej rodzinie są kłótnie, będą kłótnie o mieszkanie po babci i dziadku ( moja mama ma dwójke rodzeństwa) i u teściowej też sa kłótnie.

Dlatego ja się baaardzo cieszę, ze mamy swój kąt w który (na razie :D ) nikt mi nie zagląda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:23

Buziulka lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja naciskam na dobudowę góry i wszystko by było ok tylko że jak jest mowa o wymianie dachu bo to normalne pod czas budowy to juz nikt nie słyszy a nie tylko my będziemy pod nim teściowie szwagier i wredna ciotka wec niech wyciągają kaes bo i tak trzeba dach wymienić bo jeszcze trochę to sie nad nimi zawali bo nasz pokój jej dobudowany wiec jest nowy kawałek dachu hehe

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas do wykładania kasy to nie ma nikogo. Nawet na rachunki, a gdzie tam remonty, Boze.

Mam nadzieje, że dostaniemy kredyt i machina ruszy :)
    Ja tam moge nawet potem chleb ze smalcem jesc i na podlodze spac byle u siebie...

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli standard Buziulka :D

Buziulka tez tak mieliśmy :) Jak podzieliliśmy rachunki na 3 (my, teściowa i brat mojego) to nikomu się to nie podobało.

Truskaweczka no niestety tak to już jest, każdy sobie.

Zmieńmy ten temat bo weekend idzie a my o takich pierdołach gadamy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:31

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO :D

Dziewczynom na własnym można pozazdrościć świetego spokoju :D
    a reszta musi działać po inaczej powariujemy i skończymy ze schizofremia albo depresją i też na leczenie nikt nam nie da! :D

Naszła mnie ochota na konserwe w puszce :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:39

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :D :D

Musze iść posprzątać co by jutro nie sprzątać :/ Ale nie chce mi się :D
    I musze wymyślić coś na obiad ... Zrobiłabym spaghetti, ale moja teściowa o dziwo we wtorek zrobiła i dała mojemu, żeby zjadł ...

Aaaa jeszcze co do mieszkania u teściowej to u mojej po całym domu walała/wala się sierśc psa. Nie raz jak robiłam obiad czy coś to musiałam uważać. Jeszcze kiedyś mój P chciał kawe, wiec jej mówie że chce kawe a ta do mnie wyleciała z tekstem "A kupił sobie tą kawe? " Ja zrobiłam oczy jak 5 zł... I nic nie odpowiedziałam ... Następnego dnia jak mój tam jechał (tynk jej robił) to dałam mu całą paczke kawy i cukru i powiedziałam, ze chyba wody to mu nie pożałuje :D

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh :)
    U mnie też sierści od groma, bo psa mamy w domu (ten biały).
    H zrobił mu budę ale skubany nie chce do niej wchodzić. Nie dziwie się wcale bo w domu ma całą wersalkę do dyspozycji :D kiedyś zdjęcie zrobię i Wam pokaże jak śpi.. głowa na poduszce normalnie, z jajkami do góry :D dobrze, że się nie przykrywa.

Kupiłam sobie dywanik do pokoju aby to zakryć brzydkie panele u nas w pokoju, to jak szybko go rozłożyłam to tak szybko złożyłam... kolor czerwony dywanu zamienił się w biały... cały dywanik w sierści, nawet tego odkurzać się nie dało. Upociłam się strasznie za każdym razem jak go odkurzałam. Nie mieliśmy wtedy drzwi do pokoju jeszcze i ten pies sobie latał gdzie mu się podobało.
    I teraz myślę na święta go rozlożyć.

Ale sierść jest wszędzie: ubrania, segment, kuchnia...
    ja tam biore szczote i jade z koksem hehe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:57

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tylko moja tego nie sprząta :P Ja sobie nie wyobrażam, zeby u niej moje dziecko w przyszłosci zostawić :P

Weźcie mi jakiegoś kopa zasadźcie bo mój wroci wieczorem a tu nic zrobione nie będzie :D

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się tam Monia przejmujesz :D
    Z łodu odrazu nie umrze :P a bałaganu pewnie nie zauważy :D

monia91 lubi tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe :D
    Jak to mój mówi : "Z głodu się jeszcze nikt nie zesrał" :D

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha
    mój też tak mówi :P

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :D

Nie no musze, ale tak mi się nie chce :/ :D

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie zalewa....
    Mam taki biały śluz, rozwodniony.. i pełno go... leci ze mnie jak z kranu.
    Nie wiem czy znowu jakaś infekcja mi się kluje czy co :/

Chyba sobie muszę iladiana profilaktycznie zastosować.. Eh :/

Ja jutro bede sprzątała, dzisiaj trochę pokój ogarnę wstawie kolejną pralkę, a łazienkę i kuchnie jutro.
    mogłoby popadać jutro to bym liści nie musiała grabić :D

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro to chcę na zakupy pojechac :P
    Poza tym nie lubie sprzątać przy moim :P :D

Dobra Kochana zbieram się :D

Odpalam muze w telefonie, zakładam sluchawki przetre kurze, odpalam odkurzacz i zrobie taniec z mopem :D :D

Niedługo będę :D

W przerwie pewnie zajrzę :D

Buziaki :)

Buziulka lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skończylaaaammmm :D :D :D

Teraz muszę wykminić coś na obiad :/

Może zrobię spaghetti ? :D Szybko i tyle :D

20140607580117.png
‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ