Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przeczytał całą trylogie Greya... :D I jescze dodal, ze w książce nie ma czegoś czego by nie wiedział :D

No gdyby mój wychodził o 7 do pracy to pewnie bym z łóżka pisała :D A, ze wychodzi ok 9 to wstaje :P

Buziulka Ty taką strone w pracy otworzyłaś ? :D Noo niektóre przerażają :D Ceny też :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:22

Isia93 lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy u nas jest tak, że ja gotuje sobie i ona sobie. Zakupy robimy oddzielnie. Ale ona zajmuje 90% lodówki a mi zostaje reszta. Tak samo jest z zamrażarką aczkolwiek ostatnio mogłam coś tam do niej wrzucić, było trochę miejsca i w szafki w kuchni (mam tylko jedną półkę dla siebie).
    U rodziców to ja gotowałam ostatnimi czasy jak tam mieszkalam, wiec była w calosci moja a teraz ciężko się odzwyczaić i pomieścić.

Ten twój Monia siostrzeniec to rośnie "Pan" haha :P

Noo, nawet nie była ta strona zablokowana ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:26

Isia93, monia91 lubią tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z drugiej strony będzie wiedział jak kobietę zaspokoić :D :D Nawet o antykoncepcji tam piszą, więc odrazu zaliczył informację sexualną :D ( Dobrze, że moja siostra o tym nie wie :D )

No to lipa :/ Ciężko się przyzwyczaić ..

Masz zw wikipedii :D :D
    Szpicruta – elastyczny pręt obłożony skórą, czasem rzemień używany do poganiania konia.

Isia93 lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Doberek!
    Jak zwykle rozgadane jak przekupki na targu :p
    u mnie tez pogoda straaaszna.. jak sobie pomysle ze musze isc do pracy to mi sie slabo robi :/

monia91 lubi tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No popatrz, taki uświadomiony hehe ;)

Eh Buziulka ja bym się raczej nie pomieściła, współczuję ;/

monia91 lubi tę wiadomość

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane :) !! u mnie pogoda całkiem całkiem:) na obiad standardowo jakieś bakłażany makaron i zielenina:) szybko i bezstresowo:)
    ależ ja dziś zdycham idę do lekarza na 11 bo mnie dusi po tej wczorajszej wywrotce:P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia91 wrote:
    Masz zw wikipedii :D :D
    Szpicruta – elastyczny pręt obłożony skórą, czasem rzemień używany do poganiania konia.

Ja pierdziele :D
    Padłam :D
    "wioo maleńka, wioo" hahahaha :D

Isia93, monia91 lubią tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła mama dobrze, że się zdecydowałaś, lepiej niech sprawdzi co tam sobie narobiłaś ;)

Hahaha buziulka też sobie to wyobraziłam :D

przyszła mama:), monia91, Buziulka lubią tę wiadomość

ZGWAp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....do poganiania konia:D:D:D

Isia93 lubi tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszla mama witaj :)
    Dobrze, ze idziesz do lekarza :)

Buziulka wejdź sobie w tą szpicrute na tej stronce i tam jest opis i filmik :D

A mój siostrzeniec to chyba na dobre mu ta książka wyjdzie :D

Wysłać Wam jedną stronkę i ile śmiechu :D :D :d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:35

Isia93 lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile razy jest tak, że jak przyjeżdża brat mojego z rodzinką to ja nie mam gdzie palca włożyć w lodówce i zostawiam np. swój obiad to na półce i modle sie by się nie popsuł bo nie mam innego wyjścia. :/

to są zalety zycia na kupie i prowadzenie 2 jakby gospodarstw.
    Łatwiej by było gdyby jedna osoba gotowała dla wszystkich. ja nie dam rady bo jestem w pracy a teściowa znowu się wykłóca, że to ona musi wszystko robić a my to nic...

Cześć przyszła mama :D

Czy ja wiem czy ta książka jest dobra jako podręcznik? Moim zdaniem trochę wyolbrzymia te sprawy i zostawia trochę za bardzo podkolorowany obraz sexu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:39

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mówiłaś jej żeby Ci więcej miejsca zostawiłą? Przecież to nienormalne żebyś obiad musiała mieć na półce, na to bym się w życiu nie zgodziła ;/

ZGWAp2.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np o prau rzeczach nie wiedziałam i mojego pytałam czy tak się da i mi tłumaczył :D A ja siedziałam jak taki burak :D :D :D

Weź no powiedz jej albo H żeby z nią pogadał :/ Przecież to też jej syn i też musicie mieć miejsce w lodówce :/ No bez przesady. Dobrze, ze teraz zima idzie :D :D

Isia93 lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze nie czytałam ;/
    Tak się do tego zabieram, że szybciej to na ten film pojadę :D

ZGWAp2.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka wrote:
    A ile razy jest tak, że jak przyjeżdża brat mojego z rodzinką to ja nie mam gdzie palca włożyć w lodówce i zostawiam np. swój obiad to na półce i modle sie by się nie popsuł bo nie mam innego wyjścia. :/

to są zalety zycia na kupie i prowadzenie 2 jakby gospodarstw.
    Łatwiej by było gdyby jedna osoba gotowała dla wszystkich. ja nie dam rady bo jestem w pracy a teściowa znowu się wykłóca, że to ona musi wszystko robić a my to nic...

Cześć przyszła mama :D

Czy ja wiem czy ta książka jest dobra jako podręcznik? Moim zdaniem trochę wyolbrzymia te sprawy i zostawia trochę za bardzo podkolorowany obraz sexu :P
    Kurde dlatego wlasnie nigdy nie chcialabym mieszkac z zadnymi rodzicami. chociaz moi to by sie w nic nie wtracali mojego tez sa jak najbardziej ok ale jak przychodzi co do czego to wychodzi szydlo... i modle sie zeby nigdy w zyciu sytuacja mnie do tego nie zmusila..

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia91 wrote:
    Ja np o prau rzeczach nie wiedziałam i mojego pytałam czy tak się da i mi tłumaczył :D A ja siedziałam jak taki burak :D :D :D

Weź no powiedz jej albo H żeby z nią pogadał :/ Przecież to też jej syn i też musicie mieć miejsce w lodówce :/ No bez przesady. Dobrze, ze teraz zima idzie :D :D
    przyjdzie mroz to bedzie zarcie na balkonie trzymala :P hah

• inaa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie .. ja też.. musicie jakoś iść na kompromis

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, dokładnie :D
    Za okno bede wystawiać :D

Z nia nie da się rozmawiać. To jest tak cholernie ciężka kobita, że się nie da. Wierzcie mi na słowo.
    Jak jest miedzy nami ok to się dogadujemy :)
    gorzej jest jak ona ma na mnie focha i wtedy jest tragedia. Ja mam honor wtedy i sie nie odezwe a H to facet wiadomo... umywa rece.. ale jak dochodzi do rozmowy to i tak jego mama robi co jej sie podoba bo to w koncu "jej" dom :/

aaa koniec tego tematu bo sie juz denerwuje na sama mysl :P

Na pv możemy podyskutowac bo jakby tak mnie tu ktoś rozpoznał i nagadał co ja tu wypisuje to bym bezdomna została :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:50

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja tesciowa teraz to traktuje mnie jak swoja córke.. gwiazdke z nieba by mi uchylila ale wiem ze jakby przyszlo co do czego to nie byloby juz tak kolorowo.. ona ma troche swoj swiat..

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to koniec :D

Moja sie chyba obraziła :D Bo już drugi tydzień się nie odzywa, a na mieście jest bo ten jej przyjaciel w szpitalu leży, ale do mnie nie przychodzi :D

Isia93 lubi tę wiadomość

20140607580117.png
‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ