Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No przeczytał całą trylogie Greya...
I jescze dodal, ze w książce nie ma czegoś czego by nie wiedział
No gdyby mój wychodził o 7 do pracy to pewnie bym z łóżka pisałaA, ze wychodzi ok 9 to wstaje
Buziulka Ty taką strone w pracy otworzyłaś ?Noo niektóre przerażają
Ceny też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:22
Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnaczy u nas jest tak, że ja gotuje sobie i ona sobie. Zakupy robimy oddzielnie. Ale ona zajmuje 90% lodówki a mi zostaje reszta. Tak samo jest z zamrażarką aczkolwiek ostatnio mogłam coś tam do niej wrzucić, było trochę miejsca i w szafki w kuchni (mam tylko jedną półkę dla siebie).
U rodziców to ja gotowałam ostatnimi czasy jak tam mieszkalam, wiec była w calosci moja a teraz ciężko się odzwyczaić i pomieścić.
Ten twój Monia siostrzeniec to rośnie "Pan" haha
Noo, nawet nie była ta strona zablokowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:26
Isia93, monia91 lubią tę wiadomość
-
Z drugiej strony będzie wiedział jak kobietę zaspokoić
Nawet o antykoncepcji tam piszą, więc odrazu zaliczył informację sexualną
( Dobrze, że moja siostra o tym nie wie
)
No to lipaCiężko się przyzwyczaić ..
Masz zw wikipedii
Szpicruta – elastyczny pręt obłożony skórą, czasem rzemień używany do poganiania konia.Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przyszła mama dobrze, że się zdecydowałaś, lepiej niech sprawdzi co tam sobie narobiłaś
Hahaha buziulka też sobie to wyobraziłamprzyszła mama:), monia91, Buziulka lubią tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
przyszla mama witaj
Dobrze, ze idziesz do lekarza
Buziulka wejdź sobie w tą szpicrute na tej stronce i tam jest opis i filmik
A mój siostrzeniec to chyba na dobre mu ta książka wyjdzie
Wysłać Wam jedną stronkę i ile śmiechu:d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:35
Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ile razy jest tak, że jak przyjeżdża brat mojego z rodzinką to ja nie mam gdzie palca włożyć w lodówce i zostawiam np. swój obiad to na półce i modle sie by się nie popsuł bo nie mam innego wyjścia.
to są zalety zycia na kupie i prowadzenie 2 jakby gospodarstw.
Łatwiej by było gdyby jedna osoba gotowała dla wszystkich. ja nie dam rady bo jestem w pracy a teściowa znowu się wykłóca, że to ona musi wszystko robić a my to nic...
Cześć przyszła mama
Czy ja wiem czy ta książka jest dobra jako podręcznik? Moim zdaniem trochę wyolbrzymia te sprawy i zostawia trochę za bardzo podkolorowany obraz sexuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:39
-
Ja np o prau rzeczach nie wiedziałam i mojego pytałam czy tak się da i mi tłumaczył
A ja siedziałam jak taki burak
Weź no powiedz jej albo H żeby z nią pogadałPrzecież to też jej syn i też musicie mieć miejsce w lodówce
No bez przesady. Dobrze, ze teraz zima idzie
Isia93 lubi tę wiadomość
-
Buziulka wrote:A ile razy jest tak, że jak przyjeżdża brat mojego z rodzinką to ja nie mam gdzie palca włożyć w lodówce i zostawiam np. swój obiad to na półce i modle sie by się nie popsuł bo nie mam innego wyjścia.
to są zalety zycia na kupie i prowadzenie 2 jakby gospodarstw.
Łatwiej by było gdyby jedna osoba gotowała dla wszystkich. ja nie dam rady bo jestem w pracy a teściowa znowu się wykłóca, że to ona musi wszystko robić a my to nic...
Cześć przyszła mama
Czy ja wiem czy ta książka jest dobra jako podręcznik? Moim zdaniem trochę wyolbrzymia te sprawy i zostawia trochę za bardzo podkolorowany obraz sexu -
monia91 wrote:Ja np o prau rzeczach nie wiedziałam i mojego pytałam czy tak się da i mi tłumaczył
A ja siedziałam jak taki burak
Weź no powiedz jej albo H żeby z nią pogadałPrzecież to też jej syn i też musicie mieć miejsce w lodówce
No bez przesady. Dobrze, ze teraz zima idzie
hah
-
nick nieaktualnyMonia, dokładnie
Za okno bede wystawiać
Z nia nie da się rozmawiać. To jest tak cholernie ciężka kobita, że się nie da. Wierzcie mi na słowo.
Jak jest miedzy nami ok to się dogadujemy
gorzej jest jak ona ma na mnie focha i wtedy jest tragedia. Ja mam honor wtedy i sie nie odezwe a H to facet wiadomo... umywa rece.. ale jak dochodzi do rozmowy to i tak jego mama robi co jej sie podoba bo to w koncu "jej" dom
aaa koniec tego tematu bo sie juz denerwuje na sama mysl
Na pv możemy podyskutowac bo jakby tak mnie tu ktoś rozpoznał i nagadał co ja tu wypisuje to bym bezdomna zostałaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:50