WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przeczytał całą trylogie Greya... :D I jescze dodal, ze w książce nie ma czegoś czego by nie wiedział :D

No gdyby mój wychodził o 7 do pracy to pewnie bym z łóżka pisała :D A, ze wychodzi ok 9 to wstaje :P

Buziulka Ty taką strone w pracy otworzyłaś ? :D Noo niektóre przerażają :D Ceny też :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:22

Isia93 lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy u nas jest tak, że ja gotuje sobie i ona sobie. Zakupy robimy oddzielnie. Ale ona zajmuje 90% lodówki a mi zostaje reszta. Tak samo jest z zamrażarką aczkolwiek ostatnio mogłam coś tam do niej wrzucić, było trochę miejsca i w szafki w kuchni (mam tylko jedną półkę dla siebie).
    U rodziców to ja gotowałam ostatnimi czasy jak tam mieszkalam, wiec była w calosci moja a teraz ciężko się odzwyczaić i pomieścić.

Ten twój Monia siostrzeniec to rośnie "Pan" haha :P

Noo, nawet nie była ta strona zablokowana ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:26

Isia93, monia91 lubią tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z drugiej strony będzie wiedział jak kobietę zaspokoić :D :D Nawet o antykoncepcji tam piszą, więc odrazu zaliczył informację sexualną :D ( Dobrze, że moja siostra o tym nie wie :D )

No to lipa :/ Ciężko się przyzwyczaić ..

Masz zw wikipedii :D :D
    Szpicruta – elastyczny pręt obłożony skórą, czasem rzemień używany do poganiania konia.

Isia93 lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Doberek!
    Jak zwykle rozgadane jak przekupki na targu :p
    u mnie tez pogoda straaaszna.. jak sobie pomysle ze musze isc do pracy to mi sie slabo robi :/

monia91 lubi tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No popatrz, taki uświadomiony hehe ;)

Eh Buziulka ja bym się raczej nie pomieściła, współczuję ;/

monia91 lubi tę wiadomość

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane :) !! u mnie pogoda całkiem całkiem:) na obiad standardowo jakieś bakłażany makaron i zielenina:) szybko i bezstresowo:)
    ależ ja dziś zdycham idę do lekarza na 11 bo mnie dusi po tej wczorajszej wywrotce:P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia91 wrote:
    Masz zw wikipedii :D :D
    Szpicruta – elastyczny pręt obłożony skórą, czasem rzemień używany do poganiania konia.

Ja pierdziele :D
    Padłam :D
    "wioo maleńka, wioo" hahahaha :D

Isia93, monia91 lubią tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła mama dobrze, że się zdecydowałaś, lepiej niech sprawdzi co tam sobie narobiłaś ;)

Hahaha buziulka też sobie to wyobraziłam :D

przyszła mama:), monia91, Buziulka lubią tę wiadomość

ZGWAp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....do poganiania konia:D:D:D

Isia93 lubi tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszla mama witaj :)
    Dobrze, ze idziesz do lekarza :)

Buziulka wejdź sobie w tą szpicrute na tej stronce i tam jest opis i filmik :D

A mój siostrzeniec to chyba na dobre mu ta książka wyjdzie :D

Wysłać Wam jedną stronkę i ile śmiechu :D :D :d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:35

Isia93 lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile razy jest tak, że jak przyjeżdża brat mojego z rodzinką to ja nie mam gdzie palca włożyć w lodówce i zostawiam np. swój obiad to na półce i modle sie by się nie popsuł bo nie mam innego wyjścia. :/

to są zalety zycia na kupie i prowadzenie 2 jakby gospodarstw.
    Łatwiej by było gdyby jedna osoba gotowała dla wszystkich. ja nie dam rady bo jestem w pracy a teściowa znowu się wykłóca, że to ona musi wszystko robić a my to nic...

Cześć przyszła mama :D

Czy ja wiem czy ta książka jest dobra jako podręcznik? Moim zdaniem trochę wyolbrzymia te sprawy i zostawia trochę za bardzo podkolorowany obraz sexu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:39

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mówiłaś jej żeby Ci więcej miejsca zostawiłą? Przecież to nienormalne żebyś obiad musiała mieć na półce, na to bym się w życiu nie zgodziła ;/

ZGWAp2.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np o prau rzeczach nie wiedziałam i mojego pytałam czy tak się da i mi tłumaczył :D A ja siedziałam jak taki burak :D :D :D

Weź no powiedz jej albo H żeby z nią pogadał :/ Przecież to też jej syn i też musicie mieć miejsce w lodówce :/ No bez przesady. Dobrze, ze teraz zima idzie :D :D

Isia93 lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze nie czytałam ;/
    Tak się do tego zabieram, że szybciej to na ten film pojadę :D

ZGWAp2.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka wrote:
    A ile razy jest tak, że jak przyjeżdża brat mojego z rodzinką to ja nie mam gdzie palca włożyć w lodówce i zostawiam np. swój obiad to na półce i modle sie by się nie popsuł bo nie mam innego wyjścia. :/

to są zalety zycia na kupie i prowadzenie 2 jakby gospodarstw.
    Łatwiej by było gdyby jedna osoba gotowała dla wszystkich. ja nie dam rady bo jestem w pracy a teściowa znowu się wykłóca, że to ona musi wszystko robić a my to nic...

Cześć przyszła mama :D

Czy ja wiem czy ta książka jest dobra jako podręcznik? Moim zdaniem trochę wyolbrzymia te sprawy i zostawia trochę za bardzo podkolorowany obraz sexu :P
    Kurde dlatego wlasnie nigdy nie chcialabym mieszkac z zadnymi rodzicami. chociaz moi to by sie w nic nie wtracali mojego tez sa jak najbardziej ok ale jak przychodzi co do czego to wychodzi szydlo... i modle sie zeby nigdy w zyciu sytuacja mnie do tego nie zmusila..

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia91 wrote:
    Ja np o prau rzeczach nie wiedziałam i mojego pytałam czy tak się da i mi tłumaczył :D A ja siedziałam jak taki burak :D :D :D

Weź no powiedz jej albo H żeby z nią pogadał :/ Przecież to też jej syn i też musicie mieć miejsce w lodówce :/ No bez przesady. Dobrze, ze teraz zima idzie :D :D
    przyjdzie mroz to bedzie zarcie na balkonie trzymala :P hah

• inaa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie .. ja też.. musicie jakoś iść na kompromis

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, dokładnie :D
    Za okno bede wystawiać :D

Z nia nie da się rozmawiać. To jest tak cholernie ciężka kobita, że się nie da. Wierzcie mi na słowo.
    Jak jest miedzy nami ok to się dogadujemy :)
    gorzej jest jak ona ma na mnie focha i wtedy jest tragedia. Ja mam honor wtedy i sie nie odezwe a H to facet wiadomo... umywa rece.. ale jak dochodzi do rozmowy to i tak jego mama robi co jej sie podoba bo to w koncu "jej" dom :/

aaa koniec tego tematu bo sie juz denerwuje na sama mysl :P

Na pv możemy podyskutowac bo jakby tak mnie tu ktoś rozpoznał i nagadał co ja tu wypisuje to bym bezdomna została :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:50

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja tesciowa teraz to traktuje mnie jak swoja córke.. gwiazdke z nieba by mi uchylila ale wiem ze jakby przyszlo co do czego to nie byloby juz tak kolorowo.. ona ma troche swoj swiat..

• monia91 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to koniec :D

Moja sie chyba obraziła :D Bo już drugi tydzień się nie odzywa, a na mieście jest bo ten jej przyjaciel w szpitalu leży, ale do mnie nie przychodzi :D

Isia93 lubi tę wiadomość

20140607580117.png
‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ