Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBuziulka wrote:Znaczy rozmawiają o ojcu sasiada, który prowadzi firmę dekarską (dachy robią) i do tego jeszcze ocieplają i tak na niego nagadują, że pozwala u siebie pracować ludziom, którzy piją i mają w dupie robote hehe
Mają maszyny
Oni wiosną chca tartak i meble ogrodowe robić (tylko z innym kumplem)
troche juz robią i nie narzekają na robotę ale zanim oni spłaca te maszyny i zaczną rzeczywiście zarabiać tooo troche minie
no to życze powodzenia nie znam się w tematach mebli ogrodowych...mój palety robił i więźby dachowe....samo wyposazenie tartaku kosztowało ok 200 tys- trak, wielopiły jakies wyciagarki czy coś tam...dzięki bogu ze wspólnikiem i dawno się sprzedało maszyny odzyskało czesc pieniedzy-pospłacało kredyty wzięte na nie....tartak to najgorszy okres jaki przerabialiśmy....nie raz do 1-2 w nocy rypał żeby wyrobić z zamówieniami....cięzka i niebezpieczna praca kieyś pistoletem przybił palca do deski...łeee-masakra...wogóle odradź mu ten tartak to okropna praca!!!! cyba, ze to taki mały tartaczek i będą płotki robić to niech chłopy zaczynają....a jak chcą drzewo to od górali musza kupowac najtaniej wychodzi...10 tys wóz drzewa:)
kurde nawet nie wiedziałam ile ja zapamietałam
Pola zaginęłas w akcji na wiele godzin!! -
moje drogie dziwne rzeczy mnie spotykają zaczne znowu od tego ze owulacje miałam 31 października test owulacyjny od 29 wychodzil pozytywny i tak w niedziele 2.11 stoje w kościele i strasznie mi duszno było jakiś starszy dziadek ustapil mi miejsce przed spojrzał na mnie od góry do dolu później koeljna sprawa bylam na zakupach w większym markecie ide do kasy z mama patrzymy duza kolejka przy innej kasie podchodzimy kobieta nas w sumie zaprosila liczy ja patrze kasa dla kobiet w ciąży i kolejna sprawa impreza rodzinna siedzimy mowie ze ja kieruje ze nie pije i wszyscy w ciąży jesteś ktoś z rodziny dojechal i mowi o chłopak na pewno będzie...;| jakos z miesiąc temu miałam sen którego interpretacja mowila cos o dziecku ciąży itd. czy która miała podobne przypadki?Beata.k
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyszła mama
Nie nie nie
Mały tartak ale to do produkcji tych mebli, żeby nie kupować drogich, gotowych części a mogli sobie je sami wycinać... bo na taki wieeelki tartak to my kasy nie mamy.
Nie inwestujemy w to wiele wiec zobaczymy jak to będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 22:15
-
nick nieaktualnybeata.k wrote:moje drogie dziwne rzeczy mnie spotykają zaczne znowu od tego ze owulacje miałam 31 października test owulacyjny od 29 wychodzil pozytywny i tak w niedziele 2.11 stoje w kościele i strasznie mi duszno było jakiś starszy dziadek ustapil mi miejsce przed spojrzał na mnie od góry do dolu później koeljna sprawa bylam na zakupach w większym markecie ide do kasy z mama patrzymy duza kolejka przy innej kasie podchodzimy kobieta nas w sumie zaprosila liczy ja patrze kasa dla kobiet w ciąży i kolejna sprawa impreza rodzinna siedzimy mowie ze ja kieruje ze nie pije i wszyscy w ciąży jesteś ktoś z rodziny dojechal i mowi o chłopak na pewno będzie...;| jakos z miesiąc temu miałam sen którego interpretacja mowila cos o dziecku ciąży itd. czy która miała podobne przypadki?
a co do Twoich ciąża to nie wróżenie z fusów u kazdej z nas to długotrwałe procesy, leczenia i inne duperele, które nie przynosza rezultatów także ja nie wierzę w znaki nadprzyrodzone!!
choć zyczę Ci ciąży z całego serca!!monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Stanowczo za wcześnie na cokolwiek. Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki.
Przyszła mama zapomniałaś jeszcze o tematach dotyczących tesciowych Ogólnie pięknie to ujelas Jak ktoś tak wejdzie i nas poczyta to się za głowę złapiemonia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny