Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJezu jak nie jestem!!! syn marnotrawny ze mnie!!!! ...aż mi serce wali...buziukla wpadaj do mnie już mi robiłas kurs ze zdjęciami teraz zrobisz kurs z rozsadnymi zakupami....my nie palimy ale te pieniadze gdzies mi sie rozpływają w rekach...mnie na miesiąc idzie lekko 2 tys- szok!!!! mój tak cięzko rypie a ja ...nie no koncze z tym!!! a gdzie raty ,kredyty, rachunki następne 2 lekko!!!
od jutra biore sie za siebie biore 150 do portfela i musze tydzień przezyć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno beznadzieja w tej polsce, współczuję...ja samych opłat mam z 2 tys...ale to fakt dużo wydaje albo wydajemy poza opłatami to głupie strasznie, bo cięzko pieniadze przychodzą i zamiast oszczedzać to ja wydaje nie wiem na co....
tlko ja mam jazde od jakiegoś czasu na jedzenie ekologiczne...chleba normalnego nie kupie, warzyw też....zadnej chemii...i nie umiem się przestawić panicznie boje sie raków i mam jakąs taką schize, ze jak bede jadła chemie to cos sie obudzi i zachoruje no i fakt idzie mi na zakupy jak cholera...
jak tu jestem i piszę obiecuję sobie, ze bede oszczedzac jak sie da, pewnie jakbym się inaczej żądziła to bym w dou sama nie siedziała...ajjj
mało wydam przez te 3 tyg pokaze wam i sobie i mojemu- ale mam misje!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyszła mama, trzymamy kciuki
xx
Warzywa też mamy swoje
marcheweczke, buraczki, ziemniaczki i takie tam.
Sana, do siebie może i daleko ale do Łodzi mamy podobną odległość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 22:10
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe dzięki za wsparcie...właśnie zrobię tak...wyznaczę sobie jakąś kwote na dany okres i nie rusze nic ponad to....a tak zawsze coś mam tylko dobieram z magicznego portfela i nie licze ile i na co mi schodzi...teraz będzie inaczej zaparłam się!!
nawozy i kombajn na żniwowanie? na co Ci? macie gospodare?
jak u mnie dochodzą takie niespodzianki buziulka jak ubrania czy imprezy to i 6 tys w mies jest mało;/
więc jestem na samym dnie!!!! ale nic odbijam się...mam nadzieję, ze za tydz się pochwalę!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny