Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam dzisiaj jako pierwsza:)
Dziękuje dziewczynki Monia i przyszła mama za wypicie za Nasze zdrówko:)
Ja mam 25 lat bo widziałam że piszecie o wieku:)
Kochane ja za Was trzymam kciuki oby w tym mc moje wirusy Was dopadły:)
przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
Sana wrote:Cześć Truskaweczka
Widzę rośniecie pięknie bardzo mnie to cieszy
Oby nas dopadły Twoje wiruski oby
Pięknie dziś u mnie słoneczko świeci, u Was też? udanego dnia
Tak dzisiaj słonecznie i ładna pogoda:)
Rośniemy oby teraz wszystko było w porządku bo takiego stracha się najadłam ostatnio ale już teraz odetchnęłam z ulgą -
nick nieaktualnycześć kochane:)!! u mnie z pogodą znośnie ale raczej pochmurno...dziś mam plan na cos ambitnego w kuchni, czas mi zleci - tak własnie zaplanowałam, później wpadnie mamuśka, równiez słomiana wdowa:) ...i oby do jutra:)
trzymajcie się ciepło, będę zaglądac do was:) papaTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJednak weny mi brak zaczynam od kawy i od was.
Truskaweczka a mialas jakieś pierwsze symptomy ciąży? Cos szczególnego? Robilas bete czy czekalas do testu? ...
Może już gdzieś o tym pisalas- ale ja od niedawna aktywna jestem w kolezenskich wywodach wiec po prostu was nie znam;)
Dopiero poznaje;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:Isia no tak bo masz w nicku datę, tak jak monia ale ja wczoraj coś po weselnej nie bylam kumata i tak się dziwilam moni wielkiem ze aż wstyd;)
Hehe dziś kojarze fakty!
Isia ty mlodziutka mi juz zegar tyka!!!
Moze i mlodziutka ale ciazy jak nie bylo tsk nie ma ;/ w przyszlym cyklu wybieram sie do gina na monitoring i moze jakies badania.
Hehe szczerze to ja zapomnialam, ze mam w nicku rok i dlatego naspisalsm a jeszcze nic nie pilam:-)przyszła mama:) lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny