X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • D. Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam na małych zakupach w rossmanie w poniedziałek, śpieszyło mi się strasznie, więc kupiłam tylko róż i puder, ale dziś wybiorę się na jakieś małe szaleństwo zakupowe :D

[*] 14.09.2014 r.
    [*] 08.01.2015 r.
    [*] 11.10.2015 r.
    [*] 22.12.2015 r.
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D. ja też poszłam po najpotrzebniejsze rzeczy :P

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W kółku w tym radiu tłukom... szajskie melodyjki i "głosuj na mnie!" - ja pierdziele...
    a ulotki u mnie w bloku też pełna skrzynka...
    a tam gdzie mieszkam obecnie nie docierają :P
    szkoda, bo by było w czym piecu palić hehehhe :D

poszłabym do tego rossmana ale znowu wydam niepotrzebnie kase :p

• D. Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, a macie już jakieś pomysły na prezenty świąteczne dla swoich mężów/narzeczonych/facetów?

[*] 14.09.2014 r.
    [*] 08.01.2015 r.
    [*] 11.10.2015 r.
    [*] 22.12.2015 r.
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka nie wiem czy daloby się tym palić bo większość ulotek jest tych "śliskich". Wziełam odrazu położylam na skrzynki i poszłam do domu :D Jeszcze będę papiery targać na 4 piętro (windy nie ma bo to blok 4 piętrowy ) i potem je znosić żeby wyrzucić.

D. pomysły to ja miałam jak bylo daleko, a teraz to jakoś brak.

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam póki co.. Ale ja przez te 6 lat przerobiłam już chyba wszystko więc zwyczajnie się pytam co by sobie życzył..
    Albo zabieramy się do sklepów, wybieramy co chcemy i tyle :D
    Mało może świątecznie ale praktycznie :D
    i jeszcze razem mozna spędzić czas :D

No faktycznie z tymi ulotkami aleee dałabym rade :D
    Ja też wystawiam na skrzynkę, niech się gospodarz martwi co z nimi zrobić :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 12:56

• D. Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mojemu chciałam kupić portfel, bo stary był w opłakanym stanie, ale sam w poniedziałek sobie kupił :/

[*] 14.09.2014 r.
    [*] 08.01.2015 r.
    [*] 11.10.2015 r.
    [*] 22.12.2015 r.
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D. wrote:
    dziewczyny, a macie już jakieś pomysły na prezenty świąteczne dla swoich mężów/narzeczonych/facetów?
    Ja swojemu najprawdopodobniej kupie jakis model do sklejania jakis samolot albo statek (uwielbia to) ewentualnie e-papierosa bo mial rzucac palenie ale mu jakos nie wychodzi. a do tego bardzo bym chciala dolozyc jeszcze pozytywny test ciazowy no ale to juz niestety nie zalezy od mojej woli :P

przyszła mama:), Buziulka lubią tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, dokładnie :D
    Przytargali to niech się teraz martwią co z tym zrobić :D

Mój zostal tak wychowany, ze on zawsze wszystko ma, on nigdy nic nie potrzebuje :/ Więć tu jest zawsze problem. Od rodziny dostanie zapas kosmetyków na caly rok :D (jakieś pianki, maszynki do golenia itp. )/
    Madalenka no to oczywiste, z tym testem hehe :D

20140607580117.png
  • D. Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj mi to się marzy, żeby całej rodzinie na święta ogłosić, że jestem w ciąży

[*] 14.09.2014 r.
    [*] 08.01.2015 r.
    [*] 11.10.2015 r.
    [*] 22.12.2015 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też nigdy niczego nie potrzebuje... w sensie kosmetyków :)
    perfumy, które kupiłam mu x lat temu nadal stoją :D
    Jak mu kupiłam wkłady do maszynki wielorazowego użytku Gilette (chyba 3 sztuki) to półtora roku je ma :D (mój ma taki zarost, że goli się raz na półtora tygodnia i wcale go nie widać!!)
    a reszta kosmetyków to i tak ja kupuje na bieżąco wiec kosmetyki odpadają...

ale za to śrubki, śrubokręty, przekładnie, drobne sprzęty i inne pierdoty to i owszem. A że ja się nie znam na tych męskich sprawach to zazwyczaj razem kupujemy :)

ja z tą ciążą to może w przyszłym roku :P
    obowiązałabym się chyba kokardą, w sensie brzuch i taaaki by miał prezent hehehe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:14

• monia91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie tez jak ciotki, matka zaczną kupowac to mamy kilka zestawów Giletta :D

Dobrze, ze jest jeszcze czas to może coś wymyśle.

Mam nadzieje, ze przyszła mama ogarnie dla mnie jakieś ciuchy to przynajmniej dzieciaki mi odpadną. Co prawda Kacperek (mój chrześniak 6lat) powiedział, ze chce ciężarówkę z małymi autkami w naczepie. Ktoś wie gdzie ja coś takiego znajdę ? :D

przyszła mama:) lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • D. Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na zeszłe święta kupiłam mojemu gramofon i kilka płyt z ukochanymi zespołami, ale w tym tygodniu nie mam żadnego pomysłu :)

[*] 14.09.2014 r.
    [*] 08.01.2015 r.
    [*] 11.10.2015 r.
    [*] 22.12.2015 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam zaginione...mnie pochłonęła aukcja allegro, która próbuje stworzyć jakoś....kurde ale to zachodu skończyc nie mogę!!!

co do prezentów to rzeczywiście problem
    mój chce perfume pacorabane ale 400 zł kosztuje więc niech się buja nie wydam tyle:):)

a co do dbania o siebie to masz buziulka spokój mi w tępie ekspresowym znikaja balsamy i kremy nie dośc ze sam swoje wysmarowuje to moje atakuje
    nie wykąpie się zeby póxniej sie balsamem nie nasmarowac(pewnie myśli, ze mu mięśnie od tego rosną), kremy na zmarszczki, po goleniu, nawilżające- 2 razy dziennie:):)
    fryzjer co 2 tyg....a zimą bez szminki nawilżającej nie wyjdzie :):) picuś taki , ze hej bardziej zadbany jak ja ja nogi posmaruje jak mi się już sucha skóra sypie na podłoge:):)

alez go obgadałam hehe ale taki jest taki wymuskany ja to wygladam jak chodzacy bałagan i wloke się za nim zawsze :):)
    ale nie wygląda na takiego hehe wygląda na siłacza-rolnika:):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia91 wrote:
    No u mnie tez jak ciotki, matka zaczną kupowac to mamy kilka zestawów Giletta :D

Dobrze, ze jest jeszcze czas to może coś wymyśle.

Mam nadzieje, ze przyszła mama ogarnie dla mnie jakieś ciuchy to przynajmniej dzieciaki mi odpadną. Co prawda Kacperek (mój chrześniak 6lat) powiedział, ze chce ciężarówkę z małymi autkami w naczepie. Ktoś wie gdzie ja coś takiego znajdę ? :D

Moja znajoma w zeszłym roku w tesco kupiła.. taką wielką ciężarówkę plastikową, kolorową i w przyczepie były samochody :)
    i dużo za to nie dała.

My musimy pomyśleć nad prezentem dla Zuzika... niedawno był roczek, teraz święta :P a tu pomysłów jak na lekarstwo.

Mojemu chyba kupie jednak jakiś fajny kubek termiczny :)
    Jak nie będzie miał na siebie pomysłów.

Przyszła mama ja swojemu kupowałam kremy, jakieś maseczki (bo ma bardzo tłustą cere), toniki, żele i sama musiałam to zużywać bo stało :P
    Ale nie wygląda na zaniedbanego... jemu wystarczy żel pod prysznic, szampon, mydło, do golenia wiadomo, dezodorant i koniec :P taki minimalista haha :D
    Za to ja mam tego od groooma i ciut ciut :D
    jestem takim chomikiem kosmetycznym :D
    a perfumy to moja obsesja <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:28

• Fatim Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, wpadam na ploteczki :) widze, ze poruszacie problem prezentow ;) przyszla mama ja tez chyba bede zamawiac perfumy swojemu, sprawdz sobie cene na perfumy-perfumeria.pl

Buziulka lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla rocznej dziewczynki to dużo pomyslów jest :P
    My jeszcze mamy ze strony P jego kuzyna 7 letniego, z mojej strony Moją chrześnice 8 letnią i brata Kacperka - chrześniaka P Kubusia 3 letniego (ten to pociągi tylko :D ). Dostał na urodziny kolejkę to wytrzymała tydzień.

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy tylko Zuzika, w sensie H ma :P
    on wiecie zbiera zaszczyty jako wielki ojciec chrzestny a ja jestem od czarnej roboty hehe :P
    ale ja lubie zakupy :))

Jak nie to kupie pake pieluch i tez będą zadowoleni :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:33

• monia91 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Kubusiowi coś takiego chce kupić (moze tego nie popsuje ) http://allegro.pl/lego-duplo-10558-pociag-z-cyferkami-nowosc-i4771708189.html ( i nie gra :D )

Chciałam kupić rowerek biegowy, ale nie wiem czy nie jest za duży ????

A Zuzi kup jakąs lalke, albo wózek :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:36

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fatim dzięki za stronkę , fajne ceny ta jego widze kosztuje 290 moze sie szarpnę zobacze:):)

w "sephorze " matko jak ja piszę...ta sama 70 zł drozej:):)

‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ