Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama a co za aukcje wystawiasz ? :>
My to mamy spory problem z tym kuzynem P. Ten mały ma 7 lat potrafi płynie czytać, pisać, dodawać, ba nawet mnożyć! I co takiemu dziecku kupić ?
Ogólnie co teraz dla dziewczynek 8 letnich jest must have ?
Madalenka wejdx na allegro i zaznacz 8mc+ moze na coś wpadniesz
Buziulka no to nie fajnie. Coś wymyśleWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:43
Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzychodzi tu czasem córka koleżanki (7-8lat) i wszystko Monter High... kolorowanki, gry, spinki do włosów, koszulki, nawet zeszyty
to nie wiem co innego na topie
nie mam dzieci w tym wieku w rodzinie
same osiemnastki teraz są
Ja kiedyś na urodziny dostałam SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY od chrzestnejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:49
monia91 lubi tę wiadomość
-
dla mnie te wszystkie lalki są jakieś dziwne... może dlatego, że jako dziecko nigdy się lalkami nie bawiłam. Koleżanki woziły w wózka laleczki a ja pluszaki
Dla mnie przerażające jest to jaki wpływ na małe dziewczynki mają te całe MONSTER HIGH Córka znajomego (6 lat) ostatnio w sekrecie powiedziała mi, że jej największym marzeniem jest zamienienie się w taką lalkę...
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyMonia, niekoniecznie
teraz w dobie internetu kto do książki zagląda. Teraz to musiałabyś tablet kupić ze słownikiem
Też miałam kiedyś schizy... chciałam np. do telewizora wejść bo tak mi się podobała jakaś bajka, to ja tam musiałam być
Czubek, wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 14:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny