Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTruskaweczka250 wrote:To ja właśnie tak mam w tamtym roku powinna być u mojej komunia ale że nie robiła ich Parafia to teraz dwa roczniki idą...
Ja jak dostałam rower na komunię to byłam taka happy, że nie mogłam uwierzyć. A młoda ma koło 5 rowerów, a do komunii pewnie jeszcze drugie tyle dostanie... Ale już się nie będę martwić, dam kasę i tyle. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://www.smyk.com/dumel-discovery-magic-jinn-zabawka-interaktywna,p1096411916,zabawki-gry-dla-dzieci-p
dziewczyny to jest super!! widziałam, słyszałam sama się bawiłam:)
naprawdę światna sprawa ten trol gada do dziecka odpowiada mu się i odgadnie kazde państwo mi odgadnął meksyk:)
co by ni było żeby ta zabawka to odgadła trzeba ją naprowadzić na to państwo czyli wiele rzeczy wiedziec np czy jest duże czy małe, czy lezy przy morzu czy w górach i takie tam duperele, naprawde rewelacja:)!!!!!
dzieci myslą że te trole zyją ubaw jest ale i uczy duzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 16:42
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:przyszła mama ciekawa ta zabawka! Kupuję ją na bank Tylko jeszcze pytanie kto ją dostanie Masz jeszcze jakies takie cudeńka ?
naprawde mnie ta zbawka powaliła odgadnie kazde państwo a przy tym tak fajnie dyskutuje z dzieckiem ...kupe śmiechu jest i dzieci żeby wygrac z tym ginem utrwalaja wiadomości o państwach, kontynentach itd
to jedyna zabawka, która mi się spodobała bardzo!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny